Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Malalties de declaració obligatòria de residents a València

0505001
Nombre de nous casos de malalties de notificació obligatòria registrats pel Sistema de Notificació Obligatòria de la Xarxa Valenciana de Vigilància en Salut Pública en residents de la ciutat. La notificació es realitza baix sospita clínica. La informació prové del Servici de Vigilància i Control Epidemiològic de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
Salut Pública
Morbiditat
Només Difusió
Malaltia
Fitxer d'agregats estadístics
Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
Ciutat
Dades anuals
Estructural
Anual
Ciutat