Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Personal sanitari en centres sanitaris públics de València

0502005
Estadística del personal dels centres sanitaris públics ubicats en la ciutat de València classificat segons tipologia i centre. Esta informació és facilitada per la Direcció General de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i pel Consorci Hospital General Universitari de València
Salut Pública
Assistència sanitària
Només Difusió
Personal
Tipus de personal, Centre sanitari, Especialitat
Fitxer d'agregats estadístics
Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública; Consorci Hospital General Universitari de València
Altre
Dades referides a una data fixa
Estructural
Anual
Altres