Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Enfermedats professionals a València

0704002
L'objectiu és quantificar i descriure les malalties professionals obtingudes a través del sistema CEPROSS (Comunicació de Malalties Professionals en la Seguretat Social) . S'inclouen aquelles malalties que tenen el seu origen laboral i estan incloses en el quadro de malalties professionals regulat per llei, i a més s'han produït en un centre de treball ubicat en la ciutat de València. La informació prové d'una explotació a mesura realitzada per l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball
Treball
Sinistralitat Laboral
Només Difusió
Enfermedades profesionales
Gravetat, Causa, Edat, Sector d'activitat
Fitxer d'agregats estadístics
Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Ciutat
Dades anuals
Estructural
Anual
Ciutat