Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Contractació registrada a València

0702001
Informació dels contractes registrats en les oficines públiques d'ocupació durant el mes de referència amb domicili del centre de treball en la ciutat de València. Cada mes es comptabilitzen els contractes introduïts en la base de dades del Servici Públic Estatal d'Ocupació (SEPE) , alimentat per les oficines públiques d'ocupació, durant eixe període de temps amb independència de quan va ser presentat el contracte. La informació prové d'una explotació específica realitzada pel Servici Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Treball
Contractació registrada
Elaboració i Difusió
Contractes registrats
Sector econòmic, Tipus de contracte, Tipus de jornada, Grup professional, Edat, Sexe, Nivell formatiu, Nacionalitat
Fitxer d'agregats estadístics
Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Ciutat
Dades mensuals
Conjuntural
Mensual
Ciutat