Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Resultats del Referèndum sobre la Constitució Europea a València

1005001
Informació dels resultats provisionals elaborats a partir de l'escrutini provisional realitzat la nit de la celebració del Referèndum (20 de febrer de 2005) i, per als àmbits territorials en els quals està disponible, els resultats definitius validats en la Junta Electoral Provincial. Els resultats provisionals inclouen els vots realitzats pels electors de la consulta electoral en qüestió en les meses electorals durant la jornada electoral o per correu. No inclou els vots realitzats pels electors inscrits en el Cens d'Espanyols Residents a l'Estranger (CERA), que són inclosos en el recompte definitiu. Per al Referèndum tenen dret a vot totes les persones de nacionalitat espanyola majors d'edat residents a València inscrits en el Cens Electoral (CER) i les persones de nacionalitat espanyola inscrites a València i residents a l'estranger (CERA) que hagen manifestat la voluntat de votar. La informació s'obté de la tabulació estadística dels resultats per mesa electoral remesos pel Ministeri de l'Interior
Consultes Electorals
Referèndum Constitució Europea
Elaboració i Difusió
Electorat, Abstenció, Vots, Vots nuls, Vots vàlids, Vots en blanc, Vots a candidatures
Vot Referèndum
Fitxer d'agregats estadístics
Ministeri de l'Interior
Secció
Dades referides a una data fixa
Estructural
Altra
Seccions