Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Localització geogràfica del terme municipal de València

0101001
Coordenades geogràfiques de les localitzacions del terme municipal situades més al sud, al nord, a l'est, a l'oest, amb major altitud, amb menor altitud, així com del centre geogràfic i de la Casa Consistorial de la ciutat. La informació publicada ha sigut remesa a l'Oficina d'Estadística per la Secció de Cartografia Informatitzada del Servici de Planejament de l'Ajuntament de València
Característiques Físiques
Territori
Només Difusió
Longitud, latitud, altitud
Altre
Servici de Planejament. Ajuntament de València
Altre
No procedeix
No periòdica
No procedeix
No procedeix