Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Tràfic ferroviari amb Renfe Operadora amb origen o destí València

0305002
Informació estadística del tràfic ferroviari de Renfe Operadora amb origen o destí alguna estació de la ciutat de València. Inclou informació de viatges en AVE, trens de llarga distància, mitja distància i proximitats, amb eixida o destí l'Estació del Nord, Estació del Cabanyal, Estació de Sant Isidre, Estació Font de Sant Lluïs o Estació Joaquim Sorolla. La informació és remesa per Renfe Operadora
Trànsit i Transports
Transport ferroviari
Només Difusió
Persones transportades, Nombre de trens, Mercaderies
Tipus de viatge, Estació d'origen, Estació d'arribada, Tipus de dia
Fitxer d'agregats estadístics
Renfe Operadora
Puntual
Dades mensuals
Estructural
Anual
No procedeix