Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Inversió industrial en València

0604001
"Estadística que descriu la inversió que consta en les actes d'inscripció del Registre Integrat Industrial. Ha de tindre's en compte que pot no arreplegar tota la inversió industrial realitzada. La informació prové de la publicació ""La Inversió Industrial Registrada a la Comunitat Valenciana"" realitzada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball"
Activitat Econòmica
Inversió industrial
Només Difusió
Inversió industrial
Sector d'activitat
Fitxer d'agregats estadístics
Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Ciutat
Dades mensuals
Estructural
Anual
No procedeix