Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Desocupació registrat a València

0701001
Caracterització de les persones demandants d'ocupació inscrites en una oficina pública d'ocupació l'últim dia del mes de referència i residents en la ciutat de València. La informació prové de l'explotació estadística del fitxer de microdades de les persones demandants d'ocupació l'últim dia del mes residents en la ciutat remés pel Servici Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Treball
Desocupació registrada
Elaboració i Difusió
Demandants actius desocupats
Oficina d'inscripció, Sector econòmic, Activitat econòmica, Grup professional, Subgrup professional, Temps d'inscripció, Nivell d'estudis, Presència de diversitat funcional, Edat, Sexe, Nacionalitat
Fitxer de microdades procedents d'un registre administratiu
Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball
Puntual
Dades referides a una data fixa
Conjuntural
Mensual
Seccions