Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Tràfic marítim del Port de València

0303001
Descripció de les principals característiques del Port de València i del tràfic de barcos, passatgers, mercaderies i vehicles transportats. La informació prové de l'Autoritat Portuària de València
Trànsit i Transports
Trànsit del port de València
Només Difusió
Característiques del port, Barcos, Passatgers, Mercaderies, Vehicles transportats
Tipus de navegació, Tonatge, Trànsit, Port d'origen, Port de destí, Tipus de càrrega, Tipus de mercaderia, País d'origen, País de destí
Fitxer d'agregats estadístics
Autoritat Portuària de València
Puntual
Dades mensuals
Conjuntural
Mensual
No procedeix