Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Característiques de la xarxa de transport i persones transportades per l'EMT

0306001
Descripció de les principals característiques de la xarxa de transport urbà de l'Empresa Municipal de Transport i de les persones transportades en la ciutat. La informació oferida és subministrada per l'Empresa Municipal de Transport de València
Trànsit i Transports
Transport urbà de superfície
Només Difusió
Títol de transport, vehicles, Distància recorreguda, Velocitat comercial, Places oferides, Viatges realitzats, Viatges perduts, Persones transportades
Fitxer d'agregats estadístics
Empresa Municipal de Transports de València S.A.U (EMT)
Ciutat
Dades mensuals
Conjuntural
Mensual
Ciutat