Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Interrupcions Voluntàries de l'Embaràs de residents a València

0502006
Estadística de les Interrupcions Voluntàries de l'Embaràs (IVE) practicades a dones residents en la ciutat de València acollides als supòsits de la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març. Arreplega les IVEs notificades per centres públics i privats acreditats per a tal pràctica i ubicats en la Comunitat Valenciana, per la qual cosa no arrepleguen les ocorregudes fora de la Comunitat. La informació s'obté del Registre d'Interrupció Voluntària de l'Embaràs de la Comunitat Valenciana i és remesa per la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
Salut Pública
Assistència sanitària
Només Difusió
Interrupcions Voluntàries de l'Embaràs
Edat, Nacionalitat, Motiu, Nivell educatiu, Nombre de fills vius, Setmanes de Gestació, Situació professional, IVEs anteriors, Situació de convivència, Ingressos econòmics propis, Tipus de finançament, Departament de Salut
Fitxer d'agregats estadístics
Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
Ciutat
Dades anuals
Estructural
Anual
Ciutat