Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Visitants als museus de València

1301001
Nombre de visitants als diferents museus de la ciutat de València. Inclou les visites a tots els museus municipals, així com els visitants als principals museus gestionats per la Diputació de València, la Generalitat Valenciana, així com fundacions o organismes privats de la ciutat. La informació dels museus municipals és elaborada i remesa pel Servei de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València i pel Servei de Patrimoni Històric i Artístic de l'Ajuntament de València. La informació de la resta de museus és elaborada i remesa per l'entitat que el gestiona
Cultura
Museus i Salas d'Art
Només Difusió
Nombre de visitants
Nombre del museu, Gestió, Tipus de visitant
Fitxer d'agregats estadístics
Servici de Patrimoni Històric i Artístic. Ajuntament de València; Servici de Cultura Festiva. Ajuntament de València; Ministeri de Cultura i Esport; Ministeri de l'Interior; Conselleria d'Educació, Cultura i Esport; Fundación Chirivella Soriano; Real Colegio Seminario de Corpus Christi de València; Diputació de València; Gremi artesà d'artistes fallers de València
Puntual
Dades mensuals
Estructural
Anual
Ciutat