Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Mortalitat segons causa de residents a València

0503001
Estadística que analitza el fenomen de la mortalitat atenent a la causa bàsica de la defunció, el sexe i l'edat del difunt. La informació publicada procedix d'una explotació estadística de les defuncions de residents en la ciutat de València ocorregudes a la Comunitat Valenciana duta a terme per la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
Salut Pública
Mortalitat segons causa
Només Difusió
Defuncions
Edat, Sexe, Causa de mort
Fitxer d'agregats estadístics
Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
Barri
Dades anuals
Estructural
Anual
Barris