Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Població amb grau de discapacitat reconegut resident a València

1603001
Anàlisi estadística de la població resident a la ciutat de València amb un grau de discapacitat reconegut en un centre de valoració i orientació de discapacitats. La valoració del grau de discapacitat, expressat en percentatge, es realitza mitjançant l'aplicació de criteris tècnics unificats fixats en el barem establit pel Reial decret 1971/1999, de 23 de desembre, que regula el procediment per al reconeixement, declaració i qualificació del grau de discapacitat. La informació és elaborada i remesa per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives
Benestar Social
Certificats de graus de discapacitat
Només Difusió
Persones amb grau de discapacitat reconegut
Grau de discapacitat reconegut, Edat, Sexe, Nacionalitat, Tipus de discapacitat
Fitxer d'agregats estadístics
Conselleria de Igualtat i Polítiques Inclusives
Ciutat
Dades referides a una data fixa
Estructural
Anual
Ciutat