Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Dades climatològiques de València

0102001
Resum de les principals variables climatològiques observades a les estacions de monitorització ubicades a la ciutat (Vivers i Universitat Politècnica) i a l'Aeroport. La informació és remesa a l'Oficina d'Estadística per la Secció de Climatologia de la Delegació Territorial de l'Agència Espanyola de Meteorologia (AEMET) a la Comunitat Valenciana
Característiques Físiques
Climatologia
Només Difusió
Temperatura, pressió atmosfèrica, insolació absoluta, insolació relativa, precipitació atmosfèrica, nuvolositat, humitat relativa, velocitat del vent, direcció del vent
Estació meteorològica
Fitxer d'agregats estadístics
Ministeri per a la Transició Ecològica
Puntual
Dades mensuals
Conjuntural
Mensual
No procedeix