Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Aparcaments públics de concessió municipal

0311001
Descripció del nombre de places d'aparcament segons tipus (de residents o de rotació) de cada un dels aparcaments públics de concessió municipal en subsòl públic. La informació prové d'AUMSA (Garatges de Maldonado, Triador, Marqués de Busianos, Plaça Badajoz) , Rain Forest València S.A. (Pàrquing Bioparc) , Aparcament Passeig de Neptú S.A. (Passeig Neptú - C. Eugenia Viñes) , LUBASA Aparcaments S.L. (C. Jerónimo Muñoz - C. Uruguai, C. Chiva - Av. Tres Forques, C. Pintor Navarro Llorens, C. Xile - Av. D'Aragó, Av. Dr. Vicente Zaragozá, C. Diputat Ricardo Samper) , EMPARK Aparcaments i Servicis S.A. (Mercat Colom) , FOVASA (Mercat Cabanyal) i el Servici de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València (Resta d'aparcaments)
Trànsit i Transports
Aparcaments públics
Només Difusió
Places d'aparcament
Tipus de plaça
Fitxer d'agregats estadístics
Bioparc Valencia; Servici de Mobilitat Sostenible. Ajuntament de València; AUMSA Actuaciones Urbanas Municipales S.A.; LUBASA Aparcamientos S.L.; EMPARK Aparcamientos y Servicios SA
Puntual
Dades anuals
Estructural
Anual
No procedeix