Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Característiques del Parc Natural de l'Albufera

1205001
Informació sobra les característiques físiques, la biodiversitat i les activitats lúdic/educatives al Parc natural de l'Albufera. les dades són remeses pel Servei de Devesa Albufera de l'Ajuntament de València.
Medi Ambient
Parc natural de l'Albufera
Només Difusió
l'Albufera; incendis forestals; ocells aquàtics; activitats i tallers
superfície total per terme municipal; profunditat de l'aigua; total m² cremats, exemplars d'ocells que hibernen al gener; parelles que *nidifican Primavera/estiu; visites guiades; nombre d'assistents
Fitxer d'agregats estadístics
Servici Devesa-Albufera. Ajuntament de València
Ciutat
Dades anuals
Estructural
Anual
No procedeix