Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Exhibició cinematogràfica en sales de València

1307001
Informació estadística referida a les sales de cinema, nombre d'espectadors i recaptació per l'exhibició dels diferents llargmetratges nacionals i estrangers a la ciutat de València. La informació és elaborada i remesa per l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals del Ministeri de Cultura i Esport
Cultura
Cinema
Només Difusió
Cinemes, Salas, Llargmetratges exhibits, Espectadors, Recaptació
Procedència dels llargmetratges
Fitxer d'agregats estadístics
Ministeri de Cultura i Esport
Ciutat
Dades anuals
Estructural
Anual
Ciutat