Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Estadística de defuncions de València

0204004
El seu objectiu és conéixer el nombre de defuncions de residents a la ciutat, així com els seus principals característiques. La informació que es publica prové de l'explotació del fitxer de microdades de defuncions del Moviment Natural de la Població (MNP) que publica l'INE en el seu servidor web. Esta informació procedix del Certificat mèdic de defunción/Boletín estadístic de defunció, que omplin el metge que certifica la defunció, els familiars i l'encarregat del Registre Civil, cada un en la part que li correspon.
Demografia
Moviment Natural de la Població i Moviment Migratori
Elaboració i Difusió
Defuncions
Lloc de residència, lloc de defunció, edat, sexe, estat civil, professió
Fitxer de microdades procedents d'un registre administratiu
Institut Nacional d'Estadística
Ciutat
Dades mensuals
Estructural
Anual
Ciutat