Catàleg d'Operacions Estadístiques - València

El Catàleg d'Operacions Estadístiques de la ciutat de València és un repositori d'aquelles operacions estadístiques que ofereixen informació de la ciutat. Aquest Catàleg està en constant actualització, adequant les informacions oferides a la situació actual, i afegint aquelles noves operacions estadístiques de les quals es tinga coneixement.

Des del Catàleg és possible realitzar recerques d'operacions estadístiques, conéixer les seues principals característiques, conceptes involucrats, fitxa metodològica i accés a les últimes dades disponibles.

En aquests moments el Catàleg està en construcció, per la qual cosa determinades opcions per a algunes de les operacions pot ser que encara no estiguen operatives.
 
Data de l'última actualització: 21 d'octubre de 2019
 
Tornar

Estadística d'accidents de tràfic en València

0307001
Descripció dels accidents de circulació ocorreguts en la ciutat en el que ha intervingut la Policia Local de València i les mates implicades en els dits accidents. La informació és facilitada pel Servici de Policia Local de l'Ajuntament de València
Trànsit i Transports
Accidents de circulació
Només Difusió
Accidents, Víctimes
Tipus de vehicle implicat, Gravetat de les víctimes, Edat de les víctimes, Sexe de les víctimes, Hora del dia, Condició de la víctima, Dia de la setmana
Fitxer d'agregats estadístics
Servici de Policia Local. Ajuntament de València
Districte
Dades mensuals
Estructural
Anual
Districtes