S'està cercant, espereu....

Pla Municipal de Drogodependències | Ajuntament de València - València

   
   
   
   
   
   

Prevención comunitariaPrevención familiar   Prevención escolarAlternativas de ocio


 

|

 
 
 
 

 


Día Mundial sin Tabaco 2019

Et sona?

Taller de Bebidas Saludables

   

​​​

|

Inici - Informació addicional

Redes sociales 
    Decálogo TIC          

          

PREVENCIÓ ESCOLAR

 

TOCA CINE

CATÀLEG 2013


Obrir catàleg en format pdf


Mi hijo y yo

MI HIJO Y YO (Francia, 2010)
Dir: Philipe Guillard
Repartiment: Gérard Lanvin, Jérémie Duvall, Olivier Marchal, Vincent Moscato
Gènere: Drama, Família
95 minuts
Sinopsi: Nét d'una llegenda del rugbi, fill d'una llegenda i ell mateix una llegenda del rugbi, Jo Canavaro cria, ell sol, el seu fill de 13 anys, Tom, en un poblet del Tarn. Per a desgràcia de Jo, Tom és tan bo en matemàtiques com inútil en el terreny de joc. Però, per a un Canavaro la llegenda no pot quedar-se ací, encara que calga muntar un equip de rugbi per a Tom contra la voluntat de tot el poble i la del seu fill.
Valors que s'hi poden treballar: L'autoafirmació i la confiança per a fonamentar una bona autoestima, l'empatia, l'expressió de les emocions, la importància del diàleg i la negociació en les relacions familiars, el respecte a la tradició, la tolerància, el respecte, la camaraderia, la importància del treball en equip per a assolir els objectius proposat.
Recomanada per a treballar: A partir de 12 anys.

|

Obrir la guia


Thirteen

THIRTEEN (EE.UU, 2003
Dir: Catherine Hardwicke
Repartiment: Holly Hunter, Evan Rachel Wood, Nikki Reed, Jeremy Sisto
Gènere: Drama.
95 minuts
Sinopsi: Tracy, una jove de 13 anys, queda fascinada per Evie, la xica més popular de l'institut. Després de fer-se molt amigues, i a causa de la perillosa influència d'Evie, l'abans innocent Tracy s'embarca en un món salvatge sobre el qual no té control. Mentrestant, Mel, la mare de Tracy, tracta desesperadament de comprendre la radical transformació que està patint la seua filla.
Valors que s'hi poden treballar: Adolescència, consum de drogues, sexualitat, pressió de grup, amistat i relacions familiars.
Recomanada per a treballar: A partir de 14 anys.

|

Obrir la Guia


Cortometrajes por la igualdad 2012 (2)

CORTOMETRAJES POR LA IGUALDAD 2012 (2)
Organitza: Associació per la Coeducació
Patrocina: GENERALITAT VALENCIANA, Consellería de Justicia i Benestar Social, IVAC, Audiovisual valencià

CURTMETRATGE: AHORA NO PUEDO
Dir. Roser Aguilar
Repartiment: Cristina Blanco, Carla Pérez, Flora Saura, Aurora Cayero, Alba Aluja
12 minuts
Sinopsi: Una jove assistix a un càsting mentres ha de cuidar el seu bebé a la sala d'espera perquè la seua parella diu que està treballant. Una sèrie d'esdeveniments que pertorben la jove se succeïxen poc després.
Temes que es tracten en el curtmetratge: Conciliació de la vida familiar i professional, desigualtat, emancipació de les dones i la solidaritat entre elles.
Recomanada per a treballar: A partir de 14 anys.

CURTMETRATGE: SÓLO SÉ QUE NO SÉ NADA
Dir. Olatz Arroyo
Repartiment: Luisa Ezquerra, Inma Isla, Mario Rodríguez
14 minuts
Sinopsi: Comèdia en què una dona de mitjana edat i que s'acaba de quedar viuda, es qüestiona el seu saber sobre la vida arran de llegir el llibre de filosofia de classe del seu fill. És així com descobrix a Rousseau i critica el seu pensament sobre la desigualtat en l'educació entre els sexes en “L'Emili”.
Temes que es tracten en el curtmetratge: El qüestionament de l'orde social, lluitar per deixar el rol tradicional de les dones.
Recomanada per a treballar: A partir de 12 anys.

|

Obrir la Guia


La guerra de los botones

LA GUERRA DE LOS BOTONES (Francia, 2011
Dir: Christophe Barratier
Repartiment: Guillaume Canet, Laetitia Casta, Kad Merad, Gérard Jugnot, Jean Texier
Gènere: Aventures, comèdia, drama
100 minuts
Sinopsi: Els xics dels pobles veïns de Longeverne i Velran sempre s'han odiat. No es barallen per cap motiu especial: simplement no volen veure els seus veïns prop d'on ells viuen. En una d'eixes batalles, Lebrac, un xic de tretze anys de Longeverne, conflictiu però de gran cor, té una idea brillant: arrancar tots els botons de la roba dels presoners que prenguen, perquè tornen a les seues cases mig nus, vençuts i humiliats.
Valors que s'hi poden treballar: L'amistat, el treball en equip, la solidaritat, la valentia, la traïció, l'educació per a la pau, la discriminació per qualsevol raó, el racisme i la xenofòbia
Recomanada per a treballar: A partir de 10 anys.

|

Obrir la Guia


Tadeo Jones

TADEO JONES (Espanya, 2012)
Dir: Enrique Gatp
Gènere: Aventures, animació
90 minuts
Sinopsi: A causa d'una fortuïta confusió, Tadeo, un obrer somiador, serà pres per un famós arqueòleg i enviat a una expedició al Perú. Amb l'ajuda del seu fidel gos Jeff, una intrèpida professora, un lloro mut i un vividor, intentarà salvar la mítica Ciutat Perduda dels Inques d'una malvada empresa de caçatresors.
Valors que s'hi poden treballar: L'amistat, el treball en equip, l'honradesa davant la cobdícia, la valentia, la curiositat, el respecte al medi ambient i a les diferents cultures. .
Recomanada per a treballar: A partir de 6 anys.

|

Obrir la Guia