S'està cercant, espereu....

Pla Municipal de Drogodependències | Ajuntament de València - València

   
   
   
   
   
   

Prevención comunitariaPrevención familiar   Prevención escolarAlternativas de ocio


 

|

 
 
 
 

 


Día Mundial sin Tabaco 2019

Et sona?

Taller de Bebidas Saludables

   

​​​

|

Inici - Informació addicional

Redes sociales 
    Decálogo TIC          

          

PREVENCIÓ ESCOLAR

TOCA CINE

CATÀLEG 2014


Obrir catàleg en format pdf

Arthur Christmas

ARTHUR CHRISTMAS (EEUU, 2011)
Dir. Sarah Smith
Gènere: Animació / Comèdia Familiar
97 minuts
Sinopsi: Santa Claus ha oblidat entregar un regal a una xiqueta el dia de Nadal. Per a Arthur, el jove fill de Santa Claus, este error amenaça de posar fi a la màgia del Nadal. Amb l'ajuda del iaio Santa, d'una jove elfa, del vell trineu i de huit rens, Arthur s'encarregarà d'entregar l'últim regal de Nadal abans del alba.
Valors que s'hi poden treballar: L'empatia, la superació de les pors per a aconseguir les metes proposades, el treball en equip, el valor de l'experiència, la importància de les tradicions, els aspectes positius i negatius de l'alta tecnologia davant de l'artesanal.
Recomanada per a treballar: A partir de 6 anys.|

|
Obrir la guia

El diario de Ana Frank

EL DIARIO DE ANA FRANK (Gran Bretaña, 2008)
Dir. Jon Jones
Repartiment: Tamsin Greig, Ellie Kendrick, Iain Glen, Felicity Jones, Ron Cook, Lesley Sharp
Gènere: Drama/ Bèl·lic/ II Guerra Mundial
131 minuts
Sinopsi: És un clàssic de la literatura moderna i un documental social extraordinari que oferix una visió única d'una vida oculta davall el terror nazi de la Segona Guerra Mundial, des de la perspectiva d'una adolescent jueva.
Valors que s'hi poden treballar: El rebuig del que justifica la discriminació de les persones. El respecte per les diferents cultures i religions. El desenvolupament d'un pensament obert i tolerant. El rebuig de la violència i de l'opressió. El valor i la valentia per a defendre les causes justes. La solidaritat amb les persones que necessiten acceptació i suport. El significat i la importància de l'altruisme.
Recomanada per a treballar: A partir de 12 anys.

|
Obrir la Guia

High School

HIGH SCHOOL (EEUU, 2010)
Dir. John Stalberg
Repartiment: Adrien Brody, Sean Marquette, Matt Bush, Colin Hanks, Mykelti Williamson.
Gènere: Comedia
100 minuts
Sinopsi: Henry Burke és un alumne brillant. Li van a concedir una beca per a anar a la universitat. Un bon dia, el seu amic Breaux el convida a provar marihuana i eixe mateix dia el director de l'institut decidix fer una prova de detecció de drogues a tot l'alumnat del centre. Henry es juga el seu futur si se sotmet a la prova, així que ell i Breaux decidixen dur a terme un pla perquè tot l'institut done positiu en la prova. D'esta manera Henry evitaria ser expulsat. El pla pareix perfecte…, fins que se'ls escapa de les mans.
Valors que s'hi poden treballar: Actituds positives cap a la salut, la presa de decisions autònoma i responsable, habilitats d'oposició, habilitats d'autoafirmació, autocontrol, l'enfrontament a les pressions del grup.
Recomanada per a treballar: A partir de 16 anys.

|
Obrir la Guia

Cortometrajes por la igualdad 2013

CURTMETRATGES PER LA IGUALTAT 2013
Organitza: Caixa Mediterrani Obra Social
Patrocina: UNITAT D'IGUALTAT. Universitat de València
Col-laboren: GENERALITAT VALENCIANA, Cine en Violeta, Cultur Arts IVAC, UGT, CCOO, Área de la Dona d'Intersindical Valenciana.
Dóna suport: Associació per la Coeducació

CURTMETRATGE: UN PAN DEBAJO DEL BRAZO
Dir. Estela Perdomo y Tomás Studer
Repartiment: Octavi Pujades, Estela Perdomo, Christel Klitbo, Antonio Garde, Héctor Gutiérrez
1 minut i 20 segons.
Sinopsi: Una dona que acaba de donar a llum el seu fill, s'acosta amb el seu bebé a l'oficina per saludar els seus companys de treball.
Temes que es tracten en el curtmetratge: Maternitat i entorn laboral, mobbing maternal, violència estructural i laboral.
Recomanada per a treballar: A partir de 14 anys.

|
Obrir la Guia

Cómo entrenar a tu dragón

CÓMO ENTRENAR A TU DRAGÓN (EEUU, 2010)
Dir. Dean DeBlois, Chris Sanders
Gènere: Animació, fantàstic, aventures.
98 minuts.
Sinopsi: La història té lloc en Illa Mema, esta illa habitada per víkings patix el constant atac de dragons, la qual cosa ha obligat els seus habitants a entrenar durament per a combatre'ls. El protagonista de la nostra història és Hipo, el fill del cap víking, quan a Hipo li obliguen a entrenar dragons, ho veu com una oportunitat per a demostrar que ell també pot ser un guerrer. Però quan es troba amb un dragó ferit, el seu món es torna del revés, i el que va començar sent una ocasió per a demostrar la seua vàlua es convertix en una oportunitat per a canviar completament el rumb futur de tota la tribu. Valors que s'hi poden treballar: L'autoestima, la superació personal, l'amistat, la importància del diàleg i la comunicació en la família, el rebuig de la violència, el treball en equip i els costums culturals.
Recomanada per a treballar: A partir de 7 anys

|
Obrir la Guia