S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’OAM de Parcs i Jardins singulars presenta una nova oferta formativa per al segon semestre de l'any

S'ha potenciat l'oferta de cursos en línia per la bona acollida que estan tenint en les últimes edicions

• Sessió de formació de l'OAM de Parcs i Jardins

27/06/2021

Ja està disponible l'oferta formativa que l'Organisme Autònom Municipal Parcs i jardins posa a la disposició de la ciutadania, per al segon trimestre d'enguany. En esta edició destaca l'augment de cursos destinat a les persones majors, i l'aposta per la formació en línia. El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha posat en valor els cursos i tallers programats “perquè donen un ample coneixement tant teòric com pràctic a l’alumnat”.

 

Quant a la formació en línia, en esta edició s'ofereixen set cursos gratuïts, un primer bloc d'aspectes pràctics com el de “Introducció a la jardineria”, “Enemics de les plantes. Insectes fitòfags” o “Enemics de les plantes. Malalties”, i un segon bloc més especialitzat, que recull aspectes com l'evolució del paisatge urbà, la biodiversitat en zones urbanes, la jardineria en terrasses i balcons o el disseny en espais públics. Es tracta de cursos gratuïts d'entre 40 i 60 hores, que s'imparteixen a través de la plataforma de teleformació de l’Escola Municipal de Jardineria del OAM, http://www.escolajardineriavalencia.es .Els cursos estan adaptats per tal que l’alumnat puga realitzar les activitats que es proposen des de les seues pròpies cases.

Per a les persones majors, jubilades i pensionistes s'han creat, en col·laboració amb la regidoria d'Envelliment actiu, quatre cursos de jardineria i quatre d'art floral. Els cursos són gratuïts, tenen 34 hores de classes teòriques i pràctiques, i s'imparteixen en la seu del OAM Parcs i jardins, situada al carrer Antoni Suarez nº7.

Una altra de les línies de formació és la de caràcter professional, que ofereix un curs de 385 hores de “Oficial/a de jardineria” i un de “Oficial de floristeria” de 242 hores, dirigit a persones de més de 16 anys interessades a formar-se com a professionals del sector.

També s'ofereixen en esta edició dos cursos de “Art floral japonés”, dirigits a aficionats a la jardineria o que vulguen iniciar-se en este àmbit.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que “l’Escola Municipal de Jardineria i Paisatge té un reconegut prestigi i experiència perquè està en actiu des de fa dècades a la nostra ciutat”. Campillo ha fet una crida a les persones interessades a que s’inscriguen i participen a uns cursos que “a més de formació ens ofereixen l’oportunitat d’aproximar-nos a la natura i cuidar-la”.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo