S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa nomena Isabel Rubio directora de la Fundació

• Pilar Rubio, nova gerent de la Fundació València Activa

20/09/2023

  • És una professional amb més de vint anys d'experiència en el sector públic i privat en matèria de programes socials, educatius i d'ocupació

El patronat de la Fundació València Activa ha nomenat Isabel Rubio directora de l'entitat. La nova gerent de la Fundació compta amb més de 20 anys d'experiència en la direcció i desenvolupament de programes socials, educatius i d'ocupació.

Isabel Rubio és, actualment, membre del Consell Assessor de la Fundació Étnor. Ha desenvolupat la seua carrera professional en CaixaBank i en Bankia com a coordinadora de comunicació i responsable de relacions externes en la Comunitat Valenciana. A més, va ser gerent de la Fundació Bancaixa i directora de Responsabilitat Social Corporativa en Bancaixa fins a la seua la integració en Bankia.

Prèviament, va desenvolupar la seua carrera en la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques de la Generalitat, i va ser responsable de l'àrea jurídic-administrativa de l’empresa Broseta Abogados.

Rubio té àmplia experiència en la gestió de convenis i acords de col·laboració, així com en la coordinació d'equips transversals en les organitzacions. Es tracta d'una professional amb més de dos dècades de trajectòria en responsabilitat social corporativa, patrocini, acció social, relacions institucionals i comunicació.

València Activa

València Activa és una fundació municipal sorgida amb l'objectiu de coordinar les estructures existents a l'Ajuntament de València en matèria de desenvolupament econòmic i ocupació: el Servici d'Ocupació i Emprenedoria i la Fundació València Activa del Pacte per a l'Ocupació de la Ciutat de València - Comunitat Valenciana. La institució treballa per a potenciar les sinergies i aprofitar els avantatges i oportunitats que oferix la cooperació i la capacitat de complementar-se de les dos estructures en un projecte comú.

Té com a missió principal conseguir l’ocupació per a totes les dones i homes de la ciutat de València i, especialment, en els sectors més característics, potenciats per una estratègia per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.