S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament prepara l'ornamentació floral per al Centenari de la Coronació

La plaça de la Mare de Déu i el carrer de la Pau lluiran decoració amb flor blanca i l'escenari s'adornarà amb arbustos mediterranis

07/05/2023

La plaça de la Mare de Déu i els carrers que acullen els actes commemoratius del Centenari de la Coronació s'engalanaran amb rosetons de flor blanca, garlandes vegetals i geranis blancs. A més, està previst que l'escenari principal es decore amb vegetació mediterrània, a més del tradicional tapís floral.
 

El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que demà dilluns començaran els treballs al carrer de la Pau “per a canviar tots els geranis que tenim en estos moments de flor de diversos colors per 400 geranis de flor blanca”. Campillo ha assenyalat també que en la plaça de la Mare de*Déu s'instal·laran “deu rosetons amb 500 crisantems de flor blanca decorant els cinc fanals principals situats en la façana de la catedral”. Com a novetat enguany, els cinc fanals restants de la plaça es decoraran amb garlandes vegetals.

En l'escenari principal, la decoració prevista es compon d'arbustos mediterranis, amb exemplars d'oliveres, viburnum i eleagnus. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha assenyalat que “esta ornamentació floral i vegetal es sumarà al gran tapís floral i la decoració especial programada per la Regidoria de Cultura Festiva que servirà per engalanar amb banderoles i garlandes alguns dels principals carrers on tindran lloc els actes commemoratius del Centenari de la Coronació, així com amb els elements decoratius, també de flor fresca, ja anunciats pel Gremi de Floristes.”