Activage és un projecte pilot europeu a gran escala sobre entorns de vida intel·ligents. 

CARISMAND té l'objectiu d'abordar qüestions de preparació, resposta a desastres i recuperació que es veuen influenciades per la cultura.

CASTWATER dona suport a la gestió sostenible de l'aigua per al turisme en les zones costaneres del Mediterrani, millorant el seguiment i l'avaluació del rendiment de la sostenibilitat de l'aigua del sector turístic. Segueix un enfocament d'estudi, prova i transferència de cooperació transnacional, que involucra a autoritats públiques, empreses turístiques i agències i parts interessades rellevants.

El mecanisme de la Compra Pública Innovadora (CPI), important instrument de política d'innovació, permet a les administracions públiques estimular la R+D+i i la investigació de solucions innovadores posades al servei de les necessitats de la ciutadania. CEPPI2 té com a repte desenvolupar i millorar la capacitat de les ciutats per a aconseguir els seus objectius d'eficiència energètica a través de l'optimització dels procediments de contractació i adjudicació públiques.

L'objectiu estratègic de CityCLIM és contribuir significativament a millorar la pròxima generació de serveis climàtics urbans, basats en models avançats de pronòstic del temps i millorats amb dades, tant de fonts existents, però insuficientment utilitzades, com de fonts de dades emergents, com a dades satel·litàries (per exemple, dades de Copernicus) o dades generades per enfocaments de ciència ciutadana per al monitoratge del clima urbà.

DARLENE té com a objectiu investigar els mitjans pels quals implementar la Realitat Augmentada (AR) en temps real per a ajudar a la presa de decisions de la Policia mitjançant l'ús de la AR i combinar-les amb potents algorismes de Machine Learning (ML), tècniques de fusió d'informació de sensors, reconstrucció 3D, wearables i recomanacions personalitzades.

Aquest projecte està relacionat amb l'autoconsum energètic i preveu executar dotze accions per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques que suposen una millora energètica en diferents edificis municipals, com a mercats, poliesportius o oficines de tramitació de documents.

Sensors d'última generació per a la recollida de proves. La seua càmera ultrasensible i la seua intel·ligència incorporada li permetran operar en llocs remots, identificar automàticament fets delictius predefinits i alertar a les forces de seguretat en temps real, al mateix temps que proporciona i emmagatzema les proves de vídeo, localització i temps pertinents.

El projecte es va crear amb l'objectiu de desenvolupar una eina per a facilitar a les administracions públiques la selecció de mobiliari urbà més respectuós amb el medi ambient en les seues licitacions. Com a resultat València va instal·lar diferents bancs elaborats amb material reciclat del plàstic com a matèria primera.

El projecte IMPROVE desenvolupa diverses eines per a augmentar les denúncies i la detecció de la violència domèstica, capacitant a les víctimes perquè coneguen els seus drets als serveis i a la justícia, i fent costat a les autoritats policials, a les organitzacions de la societat civil i a altres organitzacions de primera línia perquè milloren les seues competències i utilitzen solucions innovadores que permeten i acceleren l'aplicació de les polítiques.

Pàgines

Ir a Inicio