FUTURE

FONS: LIFE+

DATA INICI: 01/10/2015

DATA  FI: 31/12/2018

 

LIFE FUTURE és un projecte europeu que implica el desenvolupament i la validació de l'eina GUF, que és una eina en línia per a fer costat als organismes públics en la presa de decisions relacionades amb la compra de mobiliari urbà més respectuós amb el medi ambient.

LIFE FUTURE pretén promoure la contractació pública ecològica, centrant-se en el sector del mobiliari urbà. El projecte permetrà superar les dificultats que troben els responsables dels procediments de contractació pública quan han d'incloure clàusules mediambientals en les licitacions i avaluar les ofertes rebudes, a causa dels seus limitats coneixements en matèria mediambiental.

 

L'Eina GUF guiarà als usuaris al llarg de tot el procés de licitació, des de la generació dels requisits mediambientals que han d'incloure en la convocatòria de concursos públics fins a l'avaluació mediambiental comparativa dels productes oferits pels diferents proveïdors.

L'Eina GUF s'utilitzarà per a realitzar contractacions públiques reals d'almenys 200 productes de mobiliari urbà durant el projecte. El nombre de productes adquirits amb el suport de l'eina s'estima en 17.500 a mitjà termini (durant els 5 anys posteriors a la finalització del projecte).

 

PRESSUPOST: 605.496,00 €

CONTRIBUCIÓ DE LA UE: 340.613,00 €

 

 

Ir a Inicio