Eurocities

 

 

 

Pots estar al dia de totes les reunions de treball i esdeveniments amb el nostre butlletí quinzenal polsant ací.

 


 

Eurocities és la major xarxa de ciutats europees. València és una de les més de 200 grans ciutats membre, que representen a més de 150 milions de persones en 38 països, de dins i fora de la Unió Europea. 

És la principal xarxa que unix a les ciutats Europees amb el propòsit de col·laborar en la millora de la qualitat de vida de tots els seus ciutadans. Els governs locals exercixen un paper essencial en treballar directament amb la comunitat, sent socis fonamentals per a dur a terme les polítiques i objectius de la Unió Europea.

La xarxa es dividix en Fòrums temàtics que servixen de plataforma perquè els membres establisquen contactes i intercanvien polítiques i pràctiques implementades a les ciutats, i s'enfronten als principals desafiaments als quals s'enfronten les ciutats europees.

 

 

 


 

Per a tindre accés a tot el treball de la xarxa i poder formar part de tota la labor que es realitza a través de la plataforma de treball de Eurocities només has d'enviar un correu a equipoeuropa@valencia.es amb les següents dades: nom cognoms, ja que ocupa a l'ajuntament de València i correu electrònic amb el qual es podrà iniciar sessió en la intranet de Eurocities. Iniciar sesió en el compte (microsoftonline.com)

 

 

Pots trobar més informació de la xarxa en:

Eurocities - Home

@Eurocities

info@eurocities.eu

members@eurocities.eu

 

 

 

Ir a Inicio