S'està cercant, espereu....

Pla Municipal de Drogodependències | Ajuntament de València - València

   
   
   
   
   
   

Prevención comunitariaPrevención familiar   Prevención escolarAlternativas de ocio


 

|

 
 
 
 

 


Día Mundial sin Tabaco 2019

Et sona?

Taller de Bebidas Saludables

   

​​​

|

Inici - Informació addicional

Redes sociales 
    Decálogo TIC          

          

PREVENCIÓ ESCOLAR

TOCA CINE

Obrir catàleg (en format pdf 517 Kb).

Home. Llar dolça llar (EUA, 2015)

HOME. LLAR DOLÇA LLAR (EUA, 2015).
Dir.: Tim Johnson.
Gènere: animació / aventura.
Duració: 90 minuts.
Sinopsi: quan la raça alienígena Boov invadix la Terra, traslladen a totes les persones a “la ciutat dels humans feliços”. Tip, l'única humana que no ha sigut capturada, haurà de posar a prova el seu enginy i la seua valentia per anar en busca de sa mare; en esta arriscada aventura coneixerà Oh.
En este viatge Tip i Oh descobriran una cosa molt important… el valor de l'amistat.
Habilitats per a la vida que s'hi poden treballar: tolerància, respecte, amistat, expressió emocional, empatia, autoconeixement i habilitats socials bàsiques per a la interacció social.
Recomanada per a treballar: majors de 6 anys.

|
Obrir la guia (pdf 2993 Kb).

La professora d'història (França,2014)

LA PROFESSORA D'HISTÒRIA (FRANÇA, 2014).
Dir.: Marie-Castille Mention-SchaarRepartiment: Ariane Ascaride, Ahmed Dramé, Geneviève Mnich, Xavier Maly, Martin Cannavo, Noémie Merlant, Stéphane Bak, Léon Zyguel.
Gènere: drama.
Duració: 105 minuts.
Sinopsi: Anne és professora i tutora d'un multicultural i conflictiu grup d'estudiants. Frustrada per la seua falta d'ambició, els desafia a participar en un concurs nacional sobre el que significa ser adolescent en un camp de concentració nazi. Este projecte canviarà les seues vides.
Habilitats per a la vida que s'hi poden treballar: autoconeixement, autoestima, superació personal, amistat, família, igualtat, respecte, tolerància, justícia, no violència.
Recomanada per a treballar: a partir de 14 anys, també recomanada per a treballar a docents i a futurs i futures docents.

|
Obrir la guia (pdf 3046 Kb).

Curtmetratges per la igualtat 2017

CURTMETRATGES PER LA IGUALTAT 2017

|
Curtmetratge: Comando VDG (Espanya,2016)

CURTMETRATGE: COMANDO VDG (ESPANYA, 2016).
Dir.: Ana Rosa Diego, Mercedes M. del Río.
Duració: 15 minuts.
Sinopsi: Este comando, compost per cinc adolescents que han patit o han sigut testimonis de diferents modes de violència masclista, decidix intervindre-hi i denunciar estes situacions utilitzant com a ferramenta el rap.
Temes que es tracten en el curtmetratge: l'educació en igualtat, la violència de gènere en l'adolescència i la música i el rap com a ferramenta d'apoderament juvenil.
Recomanada per a treballar: a partir de 12 anys.

|
Obrir la guia (pdf 2424 Kb).
Curtmetratge: Senyor o senyoret? (Espanya, 2015)

CURTMETRATGE: SENYOR O SENYORET? (ESPANYA, 2015).
Dir.: Cristina Pierna, Victoria Ruíz.
Duració: 9 minuts 38 segons.
Sinopsi: en un món dominat per les dones, Bernardo haurà de superar una singular entrevista laboral. La tècnica d'invertir els rols es posa al servici de la denúncia de les condicions laborals de les dones, amb un sentit de l'humor que posa en ridícul les pràctiques sexistes del patriarcat empresarial.
Temes que es tracten en el curtmetratge: el canvi de rols, les condicions laborals de les dones i la desvaloració del treball de la llar.
Recomanada per a treballar: a partir de 14 anys.

|
Obrir la guia (pdf 2424 Kb).

Gabrielle (Canadá, 2013)

GABRIELLE (CANADÀ, 2013).
Dir.: Louise Archambault.
Int.: Gabrielle Marion-Rivard, Alexandre Landry, Mélissa Désormeaux-Poulin, Vincent-Guillaume Otis, Benoît Gouin, Sébastien Ricard, Isabelle Vincent, Marie Gignac, Véronique Beaudet, Robert Charlebois, Grégory Charles.
Gènere: diversitat funcional/drama/romanç.
Duració: 104 minuts.
Sinopsi: Gabrielle és una jove que patix la síndrome de Williams, però que té una contagiosa alegria de viure i un increïble talent musical i, a més, està enamorada. És feliç des que va conéixer Martin; no obstant això, no tot el món compartix eixa felicitat. El fet que siguen “diferents” fa que moltes persones es pregunten fins a quin punt poden fer el que vullguen.
Gabrielle fa tot el que pot per a guanyar la seua independència, però haurà d'enfrontar-se als prejuís d'altres persones, així com a les seues pròpies limitacions, per a demostrar que la paraula “normal” és molt més àmplia del que la majoria de la gent creu.
Habilitats per a la vida que s'hi poden treballar: empatia, expressió emocional, tolerància, respecte, acceptació de la diversitat, igualtat.
Recomanada per a treballar: a partir de 14 anys.

|
Obrir la guia (pdf 3442 Kb).