S'està cercant, espereu....

Projectes - València

Vora Oest Cabanyal-Canyamelar

L'actuació comprén la millora del traçat del carrer Marí Blas de Lezo i Serradora en la seua intersecció amb l'Avinguda Blasco Ibáñez, així com la instal·lació del carril bici, millora del paviment de voreres, ampliació d'escocells, i millora global de l'accessibilitat.
Per a això es modifica el traçat de la calçada, desviant el trànsit cap a una nova rotonda enjardinada situada entre l'Avinguda Blasco Ibáñez i l'Estació del Cabanyal. Així, s'allibera tot l'espai entre l'estació i el Cabanyal per a poder generar una nova plaça i zona verda a manera d'entrada al barri, i com a rematada final de Blasco Ibáñez.
Aquesta nova plaça de connexió del barri amb l'estació albergarà una quantitat important d'arbratge i vegetació, i generarà un espai de passeig i descans dotat d'elements de mobiliari accessible i sistemes de drenatge sostenible.
Així, integrats en el disseny d'aquestes zones verdes, es formaran cinc zones reafonades o bols d'infiltració per a la recollida d'aigües, dos d'ells vegetats i que, per tant, actuaran a més com a filtre verd per al tractament de les primeres aigües d'escolament.
El projecte preveu a més per al futur una altra gran zona verda al costat del centre de salut, generant un entorn més saludable per a aquest, i millorant l'accessibilitat dels carrers que comuniquen els barris amb aquest equipament.