Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Alcaldia de La Torre i l’alumnat del centre ocupacional exposen l’escultura efímera “L’arbre de la vida”

• La regidora Lucía Beamud amb el membres del centre ocupacional

19/05/2021

La regidora de Pobles de l’Ajuntament de València, Lucía Beamud, i l’alcalde de la Torre-Faitanar, Robert Cuartero, han visitat l’escultura efímera anomenada “L’arbre de la vida”. Es tracta d’un gran arbre de colors construït per l’alumnat del Centre Ocupacional Municipal de la Torre, amb la col·laboració de l’alcaldia, que ret homenatge a la gent major d’este poble de València.

 

Tal i com ha explicat l’alcalde de la Torre, Robert Cuartero, “l’escultura de l’Arbre de la vida està feta amb molt d’amor i molt d’afecte per l’alumnat i els docents del Centre Ocupacional la Torre de València. Ens han oferit un regal, donant molta importància al reconeixement i una necessitat d’impacte emocional a totes les persones grans del nostre poble”.

L’escultura es pot visitar durant el que queda de mes de maig en la plaça de l’església de La Torre, on estarà exposada i oberta a tota la ciutadania. La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha agraït “totes les visites que està tenint esta escultura” i ha posat en valor “la gran tasca que fan els Centres Ocupacionals Municipals, que es palesa en este magnífic treball conjunt de l’alumnat del centre de la Torre”.

LA TORRE, EPICENTRE D’ART URBÀ

No és la primera volta que la Torre protagonitza activitats d’art en el carrer. Així, es va realitzar un mural a càrrec del dissenyador i il·lustrador Elías Taño. Una iniciativa que va nàixer de la col·laboració entre l'Ajuntament de València i la Universitat de València. Taño va crear el mural a partir de les idees suggerides pels veïns sobre la història i idiosincràsia del Poble. Els mateixos veïns van participar en la creació del mural a partir d'una acció col·lectiva.

També es va crear un mural amb la temàtica de "prevenció de la violència del control” amb el lema "el control no és amor" a través dels adolescents del Projecte Babhel, que es formaven com agents de canvi en igualtat de gènere, de respecte a la diversitat i les distintes formes d’amor que existeixen en nostra realitat diversa.

Recursos multimèdia

Robert Cuartero