S'està cercant, espereu....

Sobre el Hamparte - Antonio García Villarán - València

Sobre el Hamparte - Antonio García Villarán

Sobre el Hamparte
Temporada 2023-2024
Dates 9 decembre 2023
Horari 20:00 hores
Durada 90 minuts
Aforament 400
Gènere Altres arts
Preu 12 euros

Sobre el Hamparte - Antonio García Villarán

QUI ÉS ANTONIO GARCÍA VILLARÁN? Artista plàstic, professor, divulgador i youtuber. 

 

Les seues crítiques en Youtube, sobre artistes consagrats i tendències artístiques actuals, són vistes per milions de persones. És el creador del concepte “Hamparte” (Manifiesto Hamparte en Youtube), un terme amb el qual pretén visibilitzar i denunciar determinades pràctiques artístiques i que està estenent-se per tot el món hispanoparlant. Ha sigut un dels primers artistes espanyols a llançar les seues obres com NFTs i a divulgar l'ús de les tecnologies Blockchain en l'art.

 

EN QUÈ CONSISTEIX SOBRE EL HAMPARTE?

1-El públic és rebut amb una Instal·lació expositiva en el Foyer del teatre formada per tres col·leccions de NFT’s projectades en pantalles + parteix de la col·lecció “Metaversical” composta per nou caixes de llum auto- portables (grandària A3) i  auto-il·luminades al costat de làmines pintades a l'oli. Aquesta primera part durarà 30 minuts.

 2-Conferència sobre “Hamparte” en l'escenari del teatre. 

3-Trobada amb el públic i “Atelier de dibujos”. De nou en el foyer del teatre, el públic pot accedir a unes carpetes de dibuixos i adquirir-los. Antonio serà present per a parlar amb els seus admiradors i explicar l'obra exposada en el Foyer (dibuixos i col·leccions de Nft’s) .