S'està cercant, espereu....

Pla Municipal de Drogodependències | Ajuntament de València - València

   
   
   
   
   
   

Prevención comunitariaPrevención familiar   Prevención escolarAlternativas de ocio


 

|

 
 
 
 

 


Día Mundial sin Tabaco 2019

Et sona?

Taller de Bebidas Saludables

   

​​​

|

Inici - Informació addicional

Redes sociales 
    Decálogo TIC          

          

PREVENCIÓ ESCOLAR

TOCA CINE

CATÀLEG 2015


Obrir catàleg en format pdf

Gnomeo y Julieta

GNOMEO Y JULIETA (EEUU, 2011)
Dir. Kelly Asbury
Gènere: Animació infantil
84 minuts
Sinopsi: La pel·lícula és una divertida versió de la coneguda obra de Shakespeare. Gnomeo i Julieta s'enfronten a una baralla entre les seues dos famílies i hauran de superar tot el que succeïx a partir d'eixe moment. S'enamoren i hauran de lluitar contra vent i marea perquè el seu destí no trenque la seua preciosa història d'amor.
Valors que s'hi poden treballar: La tolerància, l'empatia, aprendre a perdonar i a demanar perdó, l'amistat i la lectura com a forma d'oci i temps lliure.
Recomanada per a treballar: Tots els públics.

|
Obrir la guia

Blog

BLOG (España, 2010)
Dir. Elena Trapé
Repartiment: Sara Gómez, Candela Antón, Irene Trullén, Alada Vila, Anna Castillo, Judit Cortina, Clara de Ramon, Lídia Torrent
Gènere: Adolescència/Tecnologies/Drama
90 minuts
Sinopsi: La pel·lícula compta la història d'un grup de 14 xiques adolescents que estan cursant 3r d'ESO en un institut de Barcelona. Utilitzen les xarxes socials per a comunicar-se i a través de blogs en vídeo expressen els seus pensaments, els seus sentiments i els seus dubtes, senten que les seues vides són avorrides i monòtones i compartixen un estat d'ànim: el desig de canviar les seues vides.
Temes que es poden treballar: Pressió de grup, necessitat d'integració, pensament crític, presa de decisions, habilitats d'oposició, habilitats d'autoafirmació, bon ús de les tecnologies.
Recomanada per a treballar: A partir de 12 anys.

|
Obrir la Guia

El arte de pasar de todo

EL ARTE DE PASAR DE TODO (EEUU, 2011)
Dir. Gavin Wiesen
Repartiment: Freddie Highmore, Emma Roberts, Michael Angarano, Elizabeth Reaser, Sam Robards, Alicia Silverstoneç
Gènere: Drama/Comèdia/Romanç
84 minuts
Sinopsi: George és un adolescent solitari i fatalista que ha arribat fins a l'últim curs sense poder dir que haja treballat seriosament ni un sol dia. A poc menys d'un mes perquè finalitze el curs, George rep un ultimàtum del director: o completa en les següents tres setmanes totes les tasques que no ha realitzat en tot l'any, o no es graduarà. George no tarda a veure què ràpidament el món s'enfonsa quan un ha perfeccionat l'art d'anar tirant.
Valors que s'hi poden treballar: Autoestima, esforç i motivació, presa de decisions responsables, tolerància enfront de la frustració, expressió emocional, empatia, habilitats socials, respecte i tolerància.
Recomanada per a treballar: A partir de12 anys.

|
Obrir la Guia

Cortometrajes por la igualdad 2014

CURTMETRATGES PER LA IGUALTAT 2014
Organitza: Associació per la Coeducació.
Patrocina: UNITAT D'IGUALTAT. Universitat de València, CulturArts-IVAC. Generalitat Valenciana, Saltarinas STS.
CURTMETRATGE: ELLA SOY YO
Dir. Anneli Ström Villaseca
Repartiment: Dani Gómez Penna, Laura Gam, Lisa Kerner, Lorenzzo, Pao Raffetta, Paz Ferreyra, Rosario Vázquez, Valentina Paz, Verónica Díaz Ramos
14 minuts 37 segons.
Sinopsi: Huit dones llatinoamericanes trenquen el silenci i reflexionen sobre l'opressió sexual invisible que ha perdurat en elles des de la infantesa. Aquest curt documental tracta el tema del assetjament sexual des de diferents punts de vista, a través del testimoni de vàries dones d'edats i trajectòries vitals molt diferents.
Temes que es tracten en el curtmetratge: L'assetjament sexual, la por, l'apropiació masculina de l'espai, actituds masclistes i estereotipaments.
Recomanada per a treballar: A partir de 14 anys.

|
Obrir la Guia

La llave de Sarah

LA LLAVE DE SARAH (FRANÇA, 2010)
Dir: Gilles Paquet-Brenner
Repartiment: Kristin Scott Thomas, Mélusine Mayance, Niels Arestrup, Aidan Quinn, Frédéric Pierrot, Dominique Frot, Michel Duchaussoy, Gisèle Casadesus
Gènere: Drama/Nazisme
111 minuts.
Sinopsi: El 16 de juliol de 1942 es produïx la detenció de milers de persones jueves residents a París, Sarah i la seua família també són detingudes, quan la policia entra en casa, Sarah amaga el seu germà en un armari i tanca amb clau, Sarah li promet que tornarà a buscar-li en quant els alliberen. Seixanta-set anys més tard, a Julia Jarmond, una periodista nord-americana fincada a París, li encarreguen que escriga un article sobre la batuda, és aleshores quan coneix la història de Sarah i decidix investigar quin va ser el seu destí.
Valors que s'hi poden treballar: La importància de conéixer la història per a evitar que es repetisca qualsevol forma de violència col·lectiva, el rebuig de l'opressió i de la violència, el respecte pels drets humans i la dignitat de les persones, la solidaritat entre les persones i el valor i la valentia per a defendre les causes justes.
Recomanada per a treballar: A partir de 12 anys

|
Obrir la Guia