S'està cercant, espereu....

IES Peset Aleixandre de Patraix - València

IES Peset Aleixandre de Patraix

Tornar

L’Ajuntament aprova el projecte per a la construcció del nou institut de Patraix

L’IES s’ubicarà en una parcel·la entre l’avinguda de les Tres Creus i el carrer del Pintor Agrassot

• Solar on s'ubicarà el futur institut de Patraix

29/06/2022

La Junta de Govern Local aprovarà divendres el projecte per a la construcció del futur Institut d’Educació Secundària Peset Aleixandre, al districte de Patraix. Es tracta d’un edifici que s’ubicarà en un solar entre l’avinguda de les Tres Creus i el carrer del Pintor Agrassot, i que disposarà de 1.000 places escolars. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha destacat que “este projecte és molt esperat pels veïns i veïnes i molt necessari per a Patraix ja que estem dotant d’instal·lacions educatives de proximitat un districte que porta reivindicant-les des de fa molt de temps”.

 

La vicealcaldessa ha afirmat que “a més, ens permetrà reurbanitzar una zona cèntrica de Patraix que, hui en dia, constituix un buit urbà i que millora la qualitat dels nostres barris i aposta per eixe model de ciutat policèntrica on tots els barris tenen els recursos públics necessaris”.

IES Peset Aleixandre

El nou institut, que s’anomenarà Institut d’Educació Secundària Peset Aleixandre, ocuparà una superfície de 15.400 metres quadrats i disposarà de vint-i-quatre unitats d’educació secundària i huit de batxiller per a un total de 1.000 places escolars.

Tindrà, a més, cafeteria i gimnàs, zona de jocs i esplai, aparcament, zona enjardinada, hort i pistes poliesportives. El centre es construirà amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, materials de construcció duradors, protecció solar per orientació i ventilació creuada mitjançant lluernes.

El termini d’execució de les obres és de dihuit mesos a partir de l’adjudicació de les obres. El nou centre educatiu té un cost d’11.400.000 euros.

Recursos multimèdia

Sandra Gómez