S'està cercant, espereu....

Conciertos Viveros 2022 - València

Conciertos Viveros 2022

Tornar

Comencen els Concerts de la Gran Fira de València

Stay Homas i Los de Marras protagonitzen els primers Concerts de Vivers

• El cicle cicle musical s’allargarà fins al pròxim 24 de juliol

30/06/2022

Els Concerts de Vivers comencen demà una nova edició amb les actuacions de les formacions Stay Homas, Suu i Maluks. D’esta manera, començarà un cicle musical que s’allargarà fins al pròxim diumenge 24 de juliol amb la presència de més de vint-i-cinc artistes internacionals, estatals i valencians. L’organització ha confeccionat una programació on tenen cabuda diversos gèneres (pop, rock, rap, música urbana, reggae, etc.) i amb una forta presència de dones.

 

Els Concerts de Vivers s’emmarquen en la Gran Fira de València que organitza anualment l’Ajuntament de València per oferir activitats culturals i d’oci en els carrers de la ciutat durant l’estiu. Es tracta d’un esdeveniment que se celebra des de l’any 1871 i que inclou espectacles per al públic familiar, shows d’humor, teatre i focs artificials, entre d’altres. En el cas dels Concerts de Vivers, les actuacions es desenvolupen en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat, els Jardins de Vivers o del Reial, on es podrà trobar una zona de restauració amb una oferta gastronòmica variada i servicis d’aparcament de bicicletes.

El primer cap de setmana és el torn dels músics Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet, membres fundadors del grup Stay Homas, que presenten el seu primer llarga durada, Agua, un dels treballs més venuts a Espanya durant el 2020. Stay Homas estaran acompanyats per Suu, versàtil vocalista barcelonina que posarà de llarg l’àlbum Karaoke, i Maluks, quartet valencià que farà ballar els assistents a ritme de dancehall, reggae, cúmbia i drum and bass. Totes tres formacions actuaran demà divendres, 1 de juliol.

Un dia després serà el torn de dos bandes valencianes: Los de Marras i El Tio la Careta. Els primers porten més de 25 anys de trajectòria amb un estil que han batejat com “guarrocanrol”, i presentaran el disc Peligro Esperanza, el seu seté àlbum d’estudi. D’altra banda, El Tío la Careta fusiona diversos estils (reggae, rock, ska, punk, funk, etc.) i actuaran amb el seu últim llançament discogràfic, l’EP Pasos de gigante.

Les localitats es poden aconseguir en la pàgina oficial, www.concertsdevivers.com. L’apertura de portes serà a les 19:30 hores, i l’inici de les actuacions musicals, a les 21:00h.