S'està cercant, espereu....

INFOCIUTAT | Ajuntament de València - València

MUSEU DEL PALAU DE CERVELLÓ


Imagen de la portada principal del Palacio de Cervelló

HORARI:
- De dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00  i de 15.00 a 19.00 hores.
- Diumenges i festius: de 10.00 a 14.00 hores.

- Tancat: dilluns, 1 i 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.

VENDA D'ENTRADES

Normes per al personal educador de museus i guies de turisme en els museus i monuments de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals.

|

Enfront del convent de Santo Domingo, formant part de l'entorn de la històrica plaça de Tetuan, es troba el Palau dels comtes de Cervelló, edifici de singular importància en la història contemporània de la ciutat ja que, quan va ser derrocat el Palau del Reial en 1810, va passar a convertir-se en la residència oficial dels monarques en les seues visites a la ciutat. En 1814, per exemple, va ser rebut en ell Ferran VII, guarnint-se a este efecte amb arcs de triomf, al·legories i retrats del rei; al palau va firmar el decret que dissolia les Corts i derogava la Constitució de 1812, i anys més tard, en 1840, la seua esposa María Cristina va abdicar ací de la regència.

L'edifici va ser construït en el segle XVIII pels comtes de Cervelló, senyors d'Orpesa, encara que només la façana es conserva amb el seu aspecte original, d'estil neoclàssic, flanquejada per dos torres i amb dos pisos de balcons. Després de la seua recent rehabilitació, el palau acull, a més del museu, l'Arxiu Municipal de València i la Biblioteca Municipal Serrano Morales.

Mes informació sobre accesibilitat

 

|

Ubicació

PLAÇA TETUAN , 3

46003

Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: