S'està cercant, espereu....

Àrea d'inclusió social - València

Àrees d´intervenció >> Àrea d'inclusió social

Programa mòbil d´atenció socio-sanitaria a persones que exercixen la prostitució en la ciutat de València. “Bus solidari”.

Al març del 2004 l'Ajuntament de València va subvencionar l'ONG Metges del Món un programa d'atenció sociosanitària per a persones que exercixen la prostitució als carrers de la ciutat de València, principalment dones. Els va facilitar un autobús de la flota d'autobusos de l'EMT (Empresa Municipal de Transports), que va ser preparat per a este ús.

El Programa Mòbil d'Atenció sociosanitària a persones que exercixen la prostitució a la Ciutat de València “BUS SOLIDARI”, és un programa d'acostament (basat en el concepte de proximitat), per la qual cosa es desenvolupa des d'un vehicle mòbil, que recorre diferents espais urbans freqüentats per la població. L'interior del vehicle és un espai polivalent, des del qual es poden atendre diverses contingències d'índole social i sanitària, alhora que servix de pont entre estes poblacions i altres recursos municipals i comunitaris.

L'objectiu general del programa és millorar les condicions sociosanitàries de les persones que presenten greus situacions de vulnerabilitat i exclusió social, fonamentalment persones que exercixen la prostitució al carrer i les/els usuàries/usuaris de drogues il·legals. La col·laboració entre l'Ajuntament i Metges del Món s'ha renovat cada any des del 2004 per a la prestació d'este programa.

Médicos del mundo