Plan Resistir - València

Plan Resistir

Volver

5.500 autònoms i pimes han rebut més de 13 milions d'euros de les ajudes del Pla Resistir

• Vora 29 milions d'euros del Pla Resistir en la ciutat de València

14/04/2021

A més, en breu s'aprovaran les ajudes del Pla Resistir dirigides al sector del taxi, amb una partida de 5,5 milions d'euros i de les indústries creatives i culturals de València, amb 2,3 milions d'euros. Són dades del panell de seguiment econòmic i social de la ciutat de València amb els principals representants econòmics, socials i empresarials, que s’ha celebrat este matí.

 

Les entitats participants han felicitat la celeritat i diligència de la tramitació de les ajudes en estos moments complicats i han expressat la seua voluntat de proposar sectors als quals dirigir noves ajudes dirigides a tramitar per l'Ajuntament de València.

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha assenyalat hui en la reunió de seguiment econòmic i social de la ciutat de València: “El Pla Resistir ha permés que 5.550 persones autònomes i pimes dels sectors econòmics afectats per la crisi COVID-19 i els sectors econòmics tradicionals valencians reben més de 13 milions d'euros”. A més, estan previstes noves línies d'ajudes dins del Pla Resistir, impulsat per la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de València, per a “afavorir a aquelles pimes i persones autònomes que s'hagen vist afectats per la situació i no hagen rebut encara alguna ajuda”. A la reunió han assistit els agents econòmics i socials més representatius, així com representants de l'activitat econòmica i empresarial de València i el regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán.

Sanjuán ha explicat que s'ha ajornat el calendari tributari fins al mes de juliol i ha indicat la important mobilització de recursos que està realitzant l'Ajuntament de València per a fomentar la inversió pública.

A més, Bernabé ha indicat als assistents que estan en marxa les ajudes del Pla Resistir dirigides al sector del taxi (amb una partida de 5,5 milions d'euros) i de les indústries creatives i culturals de València (2,3 milions d'euros).

En la reunió, Bernabé també ha parlat d'iniciatives per al foment d'ocupació, com l'impuls de Treballem Iguals, la iniciativa que fomenta l'ocupació i emprenedoria femenina; i accions dirigides a digitalitzar els sectors econòmics i productius.

Recursos multimedia

Pilar Bernabé