S'està cercant, espereu....

Infociudad - MUSEU D'INFORMÀTICA - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica - València

MUSEU D'INFORMÀTICA - Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica

Fotografies

foto
foto
|
foto
foto
|
foto
foto
|
foto
foto
|

EL MUSEU D'INFORMÀTICA de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València oferix un interessant recorregut a través de les últimes dècades de la Història de la Informàtica. El museu es va inaugurar oficialment l'11 de desembre del 2001, i ha anat incrementant els seus fons gràcies a donacions de particulars i d'institucions tant públiques i com privades.

EXPOSICIÓ PERMANENT

Els fons que integren l'exposició permanent del MUSEU D'INFORMÀTICA estan distribuïts al llarg de tot l'espai arquitectònic de l'edifici 1E de la Universitat Politècnica de València. En esta exposició es poden veure de prop diferents artefactes de les tres últimes dècades del segle XX, com per exemple, una perforadora de targetes, una memòria de ferrita, discos i cintes magnètiques de gran envergadura, estacions de treball d'alt rendiment, ordinadors domèstics dels anys vuitanta, el primer ordinador IBM PC, portàtils de diferents grandàries i videojocs.

VISITES I HORARIS D'OBERTURA

EL MUSEU D'INFORMÀTICA és de lliure accés i la visita és gratuïta. Per a les visites guiades cal sol.licitar cita prèvia per correu electrònic o per telèfon. Grups limitats a 15 persones.

Horari: de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00 hores. Mes d'agost tancat.

RECORREGUT I ESPAI VISITABLE

Els fons museogràfics exposats del museu i accessibles al públic es troben ubicats en vitrines disposades al llarg de les tres plantes que conformen l'edifici 1E. El recorregut comença en la planta 0. Els dispositius de major envergadura es troben en la planta 2.

Mes informació sobre accesibilitat

Ubicació

Camo. de Vera (Edifici 1E. Universitat Politècnica de València) , S/N

46022 VALENCIA

Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: