S'està cercant, espereu....

Infociudad - UNIVERSITAT POPULAR - RIBES ESPAI SOCIOCULTURAL - València

UNIVERSITAT POPULAR - RIBES ESPAI SOCIOCULTURAL

Ribes Espai Universitat Popular

El "Ribes Espai Universitat Popular" està situat en el cor del Parc Central, en una de les naus industrials obra de l'arquitecte Demetrio Ribes, construïdes a principis del segle XX i declarades Bé de Rellevància Local -BRL-.

L'edifici compta amb una superfície total construïda de 739 m², dels quals 467 m² en la planta baixa i 272 m² en la primera planta. En la planta baixa es troba el vestíbul, un despatx i 2 aules àmplies: una de 50 m² i una altra de quasi 100 m². En la primera planta hi ha un xicotet magatzem i 2 aules, una d'elles amb una superfície de 50 m² i l'altra de 100 m².

L'actuació ha conservat l'edifici original, el contenidor original, de manera que es pot observar el volum de la qual va ser la nau en els seus orígens. El projecte ha consistit en habilitar l'edifici per a ús de la Universitat Popular de València, amb unes característiques singulars perquè els envans interiors de la planta baixa són mòbils i permeten una distribució en aules diferenciades o un sol espai diàfan, segons necessitats, on els envans queden plegats i guardats en un gran armari.

És un edifici totalment adaptat per a permetre l'accessibilitat. S'ha realitzat, a més, una millora d'accessibilitat per a adequar-ho al canvi recent de normativa.

Es realitzaran activitats de caràcter anual i unes altres de diferent format.
La Universitat Popular té previst desenvolupar, entre altres, les activitats de Dansa Expressió corporal, Dansa Pilates, Tabal i dolçaina i Dramatització (teatre).

També és possible sol·licitar l'ús de l'espai per part d'entitats socials a través de la web de www.universitatpopular.com

Enllaç al formulari

Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: