S'està cercant, espereu....

Infociudad - GALERIA DEL TOSSAL - València

GALERIA DEL TOSSAL

HORARI:

De dimarts s a dissabte: de 16.00 a 19.00h.

Diumenges i festius: de 10.00 a 14.00h.

Tancat: Dilluns,  1 i 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.

 

VENDA D'ENTRADESNormes per al personal educador de museus i guies de turisme en els museus i monuments de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals.

VISITA TALLER:

Consulte ACÍ les activitats organitzades per a tots els públics.


Muralla de la Galeria del Tossal

 

 
Muralla i Sala de la Galeria del Tossal

En esta plaça es troba la Galeria del Tossal on podrà contemplar les restes musealizados d'una torre i llenç de la muralla islàmica del segle XII. Les ruïnes ací conservades formaven part d'una porta en colze, possiblement una remodelació de la porta d'al-Hanax construïda en el segle XI, una de les cinc portes que tenia la ciutat, i que s'obria en l'inici del carrer de Cavallers. Podrà observar una torre de planta quadrada construïda amb tàpia de morter. En el seu front encara es conserven els forats deixats pels suports de les caixes de fusta emprades pels alarifes musulmans per a la seua construcció.

Per davant de la muralla es veuen uns arcs de rajola. Sobre ells descansava la volta que cobria la séquia de Rovella, conducció que va ser canalitzada per l'antiga trapa de la muralla en el segle XIV i que servia -quasi fins als nostres dies!- com a col·lector d'aigües de la ciutat.

Per a més informació sobre la muralla islàmica i les restes conservades de la mateixa pot veure els panells didàctics instal·lats.

Pot veure altres restes de la muralla en diversos locals públics que obrin les seues portes en el carrer Cavallers i Plaça de Sant Jaume, o bé en el Col·legi Major Rector Peset, en la pròxima plaça del Forn de Sant Nicolau.

Mes informació sobre accesibilitat

Més informació en www.valencia.es

Web de cultura Targeta València Tourist Card

 

Acceso principal2.jpg

Aparcament

Una plaça reservada al C/ de Quart, 11.


Serveis

No disposa de lavabos per a persones amb mobilitat reduïda.


Accés

Rampa amb pendent de 12% per a salvar cinc escalons de 18 cm. d'altura cada u. Porta d'obertura automàtica.


Mobilitat vertical

Edifici d'una sola planta amb desnivells en l'accés a la sala. Accés a l'única sala per escala d'onze escalons de 18 cm. d'altura cada un i/o plataforma elevadora mecànica de dimensions de 75 cm. x 90 cm.


Sales

Única sala amb rampa amb pendent de 13%.


Cerques en Infociutat

Localització d'equipaments pel seu nom o a partir d'alguna paraula inclosa en la seua descripció o contingut.

Opcions de la cerca

Cercar en: