S'està cercant, espereu....

Quina és la meua junta? - València

Domicili


Àmbit territorial

 

En l'actualitat, les Juntes Municipals de Districte es constituïxen amb el següent àmbit territorial:

Junta Municipal de Ciutat Vella:Comprén els barris d'El Carmen, El Pilar, Sant Francesc, El Mercat, La Seu i La Xerea.

Junta Municipal de Russafa:Comprén els barris de Russafa, Pla del Remei i Gran Via, Mont-Olivet, Malilla, Font de Sant Lluís, Na Rovella i Ciutat dels Arts i les Ciències i En Corts.

Junta Municipal d'Abastos: Comprén els barris Nou Moles, Soternes, Tres Forques, La Fontsanta, i la Llum, així com Botànic, La Roqueta, La Petxina i Arrancapins.

Junta Municipal de Patraix: Comprén els barris de la Raiosa, L´Hort de Senabre, La Creu Coberta, Sant Marcel-lí, Camí Reial, Patraix, Sant Isidre, Vara de Quart, Safranar i Favara.

Junta Municipal de Tránsits: Comprén els barris de Campanar, Tendetes, El Calvari, Sant Pau, Benicalap, Ciutat Fallera, Marxalenes, Morvedre, Torrefiel, Trinitat, Tormos, Sant Antoni i Orriols.

Junta Municipal d´Exposició: Comprén els barris de Sant Llorenc, Benimaclet, Camí de Vera, Exposició, Mestalla, Jaume Roig, i Ciutat Universitària.

Junta Municipal de Marítim: Comprén els barris del Grau, El Cabanyal-Canyamelar, La Malva-rosa, Beteró, Natzaret, Ayora, Albors, La Creu del Grau, Camí Fons, Penya-Roja, L´Illa Perduda, Ciutat Jardí, L´Amistat, La Vega Baixa i la Carrasca.

Junta Municipal Pobles del Nord: Comprén els barris de Benifaraig, Poble Nou, Carpesa, Cases de Bàrcena, Mauella, Massarrojos y Borbotó.

Junta Municipal dels Pobles de Benimàmet-Beniferri: Comprén Benimàmet i Beniferri.

Junta Municipal Pobles del Sud:Comprén els barris de Forn d'Alcedo, Castellar-L'Oriveral, Pinedo, El Saler, El Palmar, El Perellonet, La Torre i Faitanar, Font d'En Corts i La Punta.