Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Les obres de la línia 10 de Metrovalència obligaran al tancament al trànsit del carrer d’Alacant durant cinc setmanes

Els treballs obliguen al tancament del carrer d’Alacant, entre els carrers de Castelló i Sogorb, des del 12 de juliol fins el 20 d’agost previsiblement

• El Centre de Gestió de Trànsit recomana consultar les afeccions de les línies de l’EMT als seus canals informatius

08/07/2021

Les obres de la futura línia 10 de Metrovalència, que està executant Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), obligaran al tancament al trànsit rodat i al ciclista del carrer d’Alacant, entre els carrers de Castelló i de Sogorb, des del dilluns 12 de juliol fins el 20 d’agost previsiblement. El desviament del trànsit rodat es farà pel carrer de Castelló i es senyalitzarà el desviament del carril bici indicant traslladar la bicicleta a peu per la vorera.

 

Estes obres de Metrovalència se sumen a les iniciades a la banda de Bailén i de la gran via de Ramón y Cajal que tanquen el gir de canvi de sentit d’esta última i l’accés al carrer de Bailén sentit nord des de la gran via, i obliguen a l’accés del trànsit rodat a Bailén des dels carrers del Matemàtic Marzal o des de Pelai. Totes dos actuacions tenen previst finalitzar sobre el 20 d’agost. El Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament recomana consultar les afeccions de les línies de l’EMT als seus canals informatius.