S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament aposta per la reducció del plàstic i la comunicació digital en la plaça de l'Ajuntament

• S'instal·laran dos panells digitals en les voreres de la façana principal del consistori

17/11/2023

  • L'equip de govern PP-Vox acorda l'eliminació d'estos elements a partir de gener en el marc de la Capitalitat Verda Europea 2024
  • S'instal·laran dos panells digitals en les voreres de la façana principal del Consistori per a inserir la comunicació que habitualment es fa amb pancartes al balcó
  • Esta mateixa comunicació es donarà també en altres 43 punts de la ciutat de manera simultània
  • D'esta manera l'Ajuntament aposta per l'eliminació de plàstics una comunicació àgil, digital i descentralitzada

Els missatges de conscienciació social de diferents campanyes que es mostren a la població a través de pancartes de plàstic penjades al balcó de l'Ajuntament es transmetran, a partir de gener, amb dos pantalles digitals situades en suports de publicitat del mobiliari urbà (coneguts com a opis) en els laterals de la façana principal de la casa consistorial. Així ho ha acordat hui l'equip de govern PP-VOX, “en el marc de les decisions que s'adopten per a consolidar el compromís de ser una ciutat verda i modernitzar la seua manera de comunicar”, tal com ha explicat el portaveu de l'executiu local, Juan Carlos Caballero.

“L'acord s'ha adoptat després de mesos de treball amb les delegacions d'Urbanisme i Patrimoni, i de converses amb l'entitats i associacions que solen utilitzar este mitjà com a llançadora dels seus missatges reivindicatius i de visibilització”, ha indicat el regidor, qui així mateix ha ressaltat que també es tracta d'“una aposta per la innovació i les noves tecnologies”.

L'ajuntament de València substituirà de dos panells analògics instal·lats a les cantonades de les voreres de la façana principal del Consistori per dos panells digitals d'última generació per a inserir comunicació digital de manera àgil i dinàmica.

Estos dos panells de la plaça de l'Ajuntament seran els suports perquè “les associacions i ONG llancen els seus missatges als veïns de València. Un canal de comunicació més dinàmic, interactiu, econòmic i ecològic.

Així mateix ha assenyalat que “se li donarà molta més difusió a les activitats perquè en lloc d'estar només en la plaça de l'Ajuntament podran estar de manera simultània en 43 llocs de la ciutat on actualment es compta amb OPIS digitals”.

D'esta manera a més d'en la plaça de l'Ajuntament es podrà veure, per exemple, en Gran Via Fernando el Catòlic, en l'avinguda del Port, en Peris i Valero o en l'Avinguda Professor López Piñero, “per la qual cosa se li dona molta més difusió que en l'actualitat”.

Juan Carlos Caballero ha explicat que, amb esta mesura, “l'Ajuntament manté i reforça la seua col·laboració per a difondre bones pràctiques, donar a conéixer símptomes i causes de patologies, visibilitzar entitats, i dies mundials, així com moltes altres nobles causes”. I en este sentit, ha anunciat que l'equip de govern també cerca, a petició de les esmentades entitats, una nova ubicació per a les taules informatives que se solen habilitar en un lateral de la façana principal de l'edifici consistorial.

“De moment –ha reiterat- amb la substitució de les pancartes fem un pas més en la nostra voluntat de participar en esta mena de campanyes i en la nostra lluita per la sostenibilitat i per l'eliminació de plàstics a la ciutat al mateix temps que apostem per la innovació i les noves tecnologies”. L'objectiu conjunt és donar més visibilitat”, ha conclòs Cavaller.

Recursos multimèdia

Juan Carlos Caballero