S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament i la Sareb treballaran conjuntament per a evitar l'ocupació il·legal

• Edifici de l'avinguda de la Constitució

23/08/2023

  • Jesús Carbonell afirma que totes dues entitats “ja estan actuant per a aconseguir el desallotjament de l'edifici de l'avinguda de la Constitució”

El regidor de l'Àrea de Seguretat i Mobilitat, Jesús Carbonell, ha explicat que des de l'Ajuntament de València es treballarà conjuntament amb la Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria (Sareb) “per a evitar l'ocupació il·legal en els immobles de l’entitat radicats a la ciutat”.

Estes declaracions les ha realitzades Carbonell després de mantindre una reunió amb directius de la Sareb, que ha qualificat de “positiva”. En este sentit, el regidor ha indicat que “hem establit un canal de comunicació directe per a intentar erradicar l'ocupació i la delinqüència en els seus immobles”.

Així mateix, el titular de l'Àrea de Seguretat i Mobilitat ha afirmat que el nou equip de govern municipal “vol avançar en este aspecte, ja que l'objectiu és evitar que hi hagen condicions insalubres en els edificis i conflictes que puguen afectar la ciutadania”.

Per això, Carbonell ha tornat a insistir que des del consistori “no escatimarem en esforços per a erradicar esta xacra” i ha afegit que “ja estem treballant amb la Sareb per a aconseguir el desallotjament de l'edifici de l'avinguda de la Constitució”.

Recursos multimèdia

Jesús Carbonell