S'està cercant, espereu....

Sparks - Francesca Grilli - València

Sparks - Francesca Grilli

Estàs en:

sparks
Temporada 2023-2024
Dates 10 i 11 maig 2024
Horari 18:00, 19:00 i 20:00 (tres passes diaris)
Durada 30 min
Aforament 20
Gènere Performance
Preu 8 euros

Sparks - Francesca Grilli

La dramaturga italiana Francesca Grilli presentarà per primera vegada a València el seu projecte “SPARKS”, que es durà a terme dins del Festival10sentidos amb la col·laboració del TEM.

Sparks és una performance precedida d'un taller. El projecte es basa en una xicoteta però revolucionària acció: posar en mans de les xiquetes i els xiquets la lectura del nostre futur com un gest d'esperança i ruptura amb el passat, com un joc per a expressar la seua imaginació i desitjos.

FITXA

Francesca Grilli / Creació ; Roberto Rettura/ So ; Guido Rossetti / Palm reading ; Azzurra D'Agostino / Text ; Benno Steinegger / Moviments ; Paola Villani / Hat designer & realization ; Carolina Cappelli / Photo & Video ; Chiara Guidi / Advice ; Chiara Massari / Producció ; Elena Regazzoni / Comunicació; Chiara Fava / Administració

Production Corpoceleste_C.C.00# (ITA) Santarcangelo Festival (ITA) Snaporazverein (CH) Co-production Welcome to the village (NL), Saal Biennaal (ET) in collaboration with Workspacebrussels (BE)