Memòria 2020 de l'Agència Municipal de la Bicicleta

divendres, 26 febrer, 2021

Presentem la memòria d'un any molt inèdit que ens ha portat molts canvis, dificultats però també alhora moltes possibilitats de millorar. Hem viscut experiències que no estaven previstes en cap projecció prèvia però des de l'Agència de la BICI hem tractat d'aprofitar al màxim la situació per a ajudar al fet que més persones s'unisquen a experimentar els beneficis que la bici ens concedeix a totes les persones, la societat i a la ciutat de València.

L'Agència Municipal de la BICICLETA és l'ens públic de l'Ajuntament de València que s'encarrega de la coordinació de les mesures necessàries per a incrementar l'ús de la bicicleta d'una forma còmoda, adequada i segura, tant a la ciutat de València com en el seu terme municipal.

Enguany, hem treballat més en les xarxes socials que cap altre any i hem aprofitat per a obrir un nou perfil de xarxa social, en Instagram, per a arribar a més persones. En les xarxes hem realitzat diverses campanyes dirigides a informar, formar i sensibilitzar en l'ús de la bici. Destacar l'última campanya informativa que inclou 5 gifs explicatius de com a circular en el primer carril BUS + BICI + TAXI de València.

També hem organitzat una jornada sobre BICIECONOMÍA i fins i tot hem realitzat reunions de la Mesa de la BICI en línia. Sense dir, totes les reunions i jornades en les quals hem realitzat presentació organitzades per altres entitats.

Com altres anys, hem col·laborat amb diferents departaments de l'Ajuntament conjuntament sempre amb el Servei de Mobilitat però també amb Clima i Energia, Les Naus, Xarxes Socials, Biblioteques, Joventut, Turisme, …. i d'altres administracions i organitzacions per a impulsar el creixement de la bici a la nostra ciutat i en la seua àrea metropolitana amb la Conselleria de Territori, així com a nivell nacional amb la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta i fins i tot internacional amb Cities & Regions for Cyclists de ECF i moltes més entitats.

Destacar el treball que hem desenvolupat publicant una segona edició de la Guia d'Ús de la Bicicleta a València, que continuen repartint en la majoria d'edificis de l'Ajuntament i en botigues de la ciutat de València.

Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, 30 dies amb bici, ampliació d'aparcaments de bici, ampliació senyalística per als vianants, reconeixement Dia de la bici, pautes enfront de COVID19, curs de formació amb bici al treball, són alguns dels treballs que hem desenvolupat.

Agraïment a totes les persones que donen suport al treball de l'Agència Municipal de la Bici, treballadors/as d'altres departaments de l'Ajuntament i d'altres administracions, així com organitzacions civils, empreses, … i sobretot agrair a tots els ciclistes de València.

Descarregar Memoria 2020

Ir a Inicio