L'Agència informa

dc., 07/02/2024
  • L’Ajuntament de València posa en funcionament una connexió ciclable més directa entre Patraix i el centre de la ciutat.
  • El projecte és concessionari d’una ajuda del 45% del seu pressupost inicial per part dels fons europeus Next Generation.
dv., 02/02/2024
  • Les obres de la resta del carril bici de Conca, fins a la plaça del Bisbe Amigó, està previst que finalitzen durant la segona quinzena de febrer.
  • El projecte és concessionari d’una ajuda del 45% del seu pressupost inicial per part dels fons europeus Next Generation.
dv., 22/12/2023

El servici de Mobilitat de l'Ajuntament de València ha posat en servici la totalitat del carril bici de l’avinguda del Doctor Peset Aleixandre, entre la plaça Don Bosco i el carrer del Doctor Nicasi Benlloch. D’esta manera es dona connexió als barris del Calvari, Marxalenes, Tormos, Torrefiel i Benicalap.

dt., 19/12/2023

El servici de Mobilitat de l'Ajuntament de València ha posat en servici, este dimarts, el tram de carril bici de l’avinguda del Doctor Peset Aleixandre, entre la plaça Don Bosco i Joan XXIII, i la setmana que ve, previsiblement el dimecres 27, conclourà la totalitat del carril bici fins al carrer del Doctor Nicasi Benlloch. D’esta manera es donarà connexió als barris del Calvari, Marxalenes, Tormos, Torrefiel i Benicalap.

dl., 18/12/2023
  • El nou carril bici és part d’un projecte més ampli de millora i ampliació de la xarxa ciclista als districtes de Jesús, Patraix i Extramurs, i que sumarà 1.700 metres ciclables a la ciutat de València una vegada estiga tot acabat.
  • El projecte és concessionari d’una ajuda del 45% del seu pressupost inicial, sense IVA, per part dels fons europeus Next Generation.
dl., 11/12/2023
  • Les obres, amb un termini previst de tres mesos, acabaran de dotar tot General Avilés d’un vial ciclista.
  • El projecte és concessionari d’una ajuda del 45% del seu pressupost inicial, sense IVA, per part dels fons europeus Next Generation.
dl., 12/06/2023

Este dilluns s'ha obert a la circulació parcialment el carril bici Cardenal Benlloch. L'eix obert discorre entre l'avinguda de Blasco Ibáñez i el carrer Èol, i suposa prop de la meitat dels 1.300 metres que completaran, previsiblement a la fi d'esta mateixa setmana, l'eix pedalable de Cardenal Benlloch i d'Eduard Boscà a càrrec del servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València.

ds., 03/06/2023

València compta des d'este divendres amb un nou carril bici per a ampliar la seua xarxa ciclista i continuar amb la seua aposta per la mobilitat sostenible. Es tracta del tram que cobreix l'avinguda de Menéndez Pidal, entre l'avinguda de Pius XII i el Pont de les Arts, és a dir, davant de Nuevo Centro i l'Estació d'Autobusos.

dv., 26/05/2023

L'actuació integral de millora de l'itinerari per als vianants i carril bici als carrers José Mª Haro i José Aguilar, que està duent a terme el Servici de Mobilitat Sostenible en estos carrers dels barris de I’lla Perduda i Aiora, ha avançat en els últims dies amb la plantació dels primers arbres, que ampliaran notablement la vegetació existent en l'eix que recorren les dos vies. Segons avancen les obres d'ampliació de voreres (en les quals s'està aprofitant per a reparar i substituir els embornals i rajoles en mal estat), les diferents espècies arbòries triades comencen a arrelar en els nous escocells generats als llarg dels més de 600 metres d'actuació.

dt., 23/05/2023

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, ha iniciat les obres de millora i ampliació de la xarxa ciclista en els districtes de Jesús, Patraix i Extramurs. Les actuacions han començat en el tram que connecta les avingudes Tres Forques i Tres Creus, i continuaran en l'encreuament entre el carrer Uruguai i carretera Escrivà. Amb la incorporació d'ests itineraris, una vegada estiguen concloses les obres, el total de la xarxa ciclista de València sumarà 1.700 metres ciclables, amb la incorporació de carrils bici tant al carrer de Jesús com al carrer Conca.

Pàgines

Ir a Inicio