L'Agència informa

dt., 07/02/2023

El nou carril bici de Camins al Grau, sorgit dels pressupostos participatius Decidim VLC 2018, donarà servici als barris d’Aiora i de l’Illa Perduda a través dels carrers de José Aguilar i de José María Haro, entre el carrer de Jeroni de Montsoriu i l’avinguda de Blasco Ibáñez.

dt., 17/01/2023

Més de la meitat dels diners invertits per construir carrils bici a València en els últims dos mandats no han eixit de les arques públiques municipals. Així, el 50,3% de la infraestructura ciclista s'està finançant amb fons europeus. Són un total de 5.744.851,46 euros, que s'han concedit a la ciutat via fons Feder i Next Generation. La setmana passada, precisament, van arribar 1,3 milions d'euros d'estes subvencions per a diversos eixos ciclistes. Així, València compta ja amb 187,4 quilòmetres d'eixos ciclistes, una xarxa que des de 2015 ha crescut en 64 km.

dv., 13/01/2023

El servici municipal de Mobilitat ha donat per finalitzades este matí les obres que han corregit el vell carril bici de l'avinguda Germans Machado, entre l'avinguda Joan XXIII i el carrer Conde de Lumiares, una iniciativa que ha permés recuperar i ampliar la vorera en este districte del nord de la ciutat. L'actuació suposa la recuperació de l'espai per als vianants d'esta avinguda i una millora de la connexió ciclista de 1.174 metres de longitud, i ha rebut una ajuda del 90% del seu pressupost base inicial (IVA exclòs) per part dels Fons Next Generation de la Unió Europea.

dj., 22/12/2022

Este dijous s'han donat per finalitzades les obres al complet del carril bici i els quatre nous passos de vianants de l'Albereda després que fa poc més d'una setmana s'obrira el primer tram. Este nou carril bici discorre per la via de servici del Passeig de l'Albereda, entre l'avinguda d'Aragó i el carrer del General Gil Dolz, connectant amb els carrils bici de les vies i amb les connexions dels ponts d'Aragó i de les Flors, així com de Misser Mascó.

dt., 20/12/2022

El servici de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València ha iniciat les obres del carril bici de la marginal esquerra de l'antic llit del riu Túria des de l'avinguda dels Tamarindes fins al pont dels Arts.

dv., 02/12/2022

Este matí s’ha obert a la circulació el primer tram del nou carril bici que discorre per la via de servici del passeig de l’Albereda, entre l’avinguda d’Aragó i el carrer del General Gil Dolz connectant amb els carrils bici de sengles vies i amb les connexions dels ponts d’Aragó i de les Flors, així com de Misser Mascó.

dv., 25/11/2022

Ja està plenament operatiu el carril bici que unix l'avinguda del Cid amb la plaça d'Espanya. El Servici de Mobilitat Sostenible ha donat per finalitzades les obres i ha habilitat la plena funcionalitat de l'eix ciclista entre l'avinguda de Tres Creus i la plaça d'Espanya a través de l'avinguda del Cid i els carrers de Sant Josep de Calassanç, Sant Francesc de Borja i Pintor Benedito. Es tracta d'un recorregut de de 2,1 quilòmetres de longitud que, junt amb el del carrer Sant Vicent Màrtir des de Marvá, donen continuïtat, en arribar a la plaça d'Espanya, al carril bici que connecta amb la plaça Sant Agustí i amb l'anell ciclista.

dl., 21/11/2022

L’actuació comporta la recuperació de l’espai dels vianants en la vorera i la millora del carril bici. La iniciativa, sorgida dels pressupostos participatius de 2019, millorarà una connexió ciclista de 1.174 metres de longitud. Les obres s’han adjudicat a Pavasal per un import de 172.490,34 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de dos mesos. El 90% de les obres estan subvencionades pels fons Next Generation de la Unió Europea.

dt., 15/11/2022

L’Ajuntament de València, a través del Servici de Mobilitat Sostenible, ha obert este matí el tram ciclable de l’eix de Sant Josep de Calassanç, Sant Francesc de Borja i Pintor Benedito entre el carrer d’Alberic i la plaça d’Espanya. Un segon tram de la totalitat dels 2,1 quilòmetres de projecte que connectaran, a finals d’este mes, l’avinguda del Cid amb plaça d’Espanya.

dj., 03/11/2022

L'Ajuntament de València, a través del Servici Municipal de Mobilitat Sostenible, ha obert hui a la circulació l'eix ciclable de l'avinguda de les Corts Valencianes, entre el carrer de La Safor i Pius XII, i de l'avinguda del General Avilés, entre Pius XII i l'avinguda del Mestre Rodrigo, amb una distància total de 1.399 metres. Es tracta d'una connexió ciclista disposada majoritàriament en la calçada, bidireccional i d'una amplària d'entre 2,30 i 2,50 metres, i constituix el segon eix ciclable de Campanar obert enguany, després que a l'abril finalitzaren els treballs del recorregut de General Avilés entre Pío Baroja i Mestre Rodrigo, amb un traçat de 690 metres.

Pàgines

Ir a Inicio