L'Agència informa

dc., 22/03/2023

La Marina de València acollirà del 21 al 23 d’abril la segona edició de Ciclosferia, la fira del ciclisme urbà i el cicloturisme, destinada a professionals i a amants de la bicicleta. El cobert 2 de la Marina reunirà més de 300 experts del sector i s’espera superar els 10.000 assistents de l’edició anterior, que disposaran de tot tipus d’activitats lúdiques i recreatives relacionades amb la bicicleta. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha afirmat que “teníem moltes ganes, ja l’any passat, de fer una primera edició en la nostra ciutat i enguany repetim després de l’èxit que vam tindre l’any passat perquè hi va haver molta participació de moltes persones de totes les edats i, òbviament, dels expositors, de la indústria i de tot el que està al voltant de les dos rodes perquè volem celebrar la bicicleta”.

dv., 10/03/2023

La Junta de Govern Local ha adjudicat este matí les obres dels 1.100 metres de carril bici que completaran la connexió de la xarxa ciclista de València amb Xirivella a través de l’avinguda del Cid.

dv., 03/03/2023

La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha completat la connexió ciclista entre l'aulari de Primat Reig i els campus universitaris de Tarongers i Blasco Ibáñez. El regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, ha destacat que, des del govern municipal, “continuem ampliant la xarxa pedalable de la ciutat amb una obra amb les característiques de qualitat introduïdes els dos últims mandats, i que suposen una millora no sols de l'accessibilitat dels usuaris de bicicletes, patinets i vehicles de mobilitat personal, sinó una millora integral de tot l'entorn en el qual s'introduixen, especialment pel que fa a la mobilitat per als vianants”.

dj., 02/03/2023

L'Agència de la Bicicleta i l'EMT commemoraran el Dia Internacional de la Dona amb un cartell de la il·lustradora valenciana Tres Voltes Rebel, que es pot veure ja en autobusos i marquesines de la ciutat i serà repartit en la manifestació del pròxim 8 de març.

dc., 01/03/2023

El servici de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, en col·laboració amb l'Associació Veïnal de Sant Isidre, ha iniciat esta setmana els treballs de senyalització i de regulació semafòrica per a implantar un itinerari segur per a vianants i ciclistes que connecte els barris de Sant Isidre i de la Fontsanta a través del polígon de Vara de Quart.

dl., 20/02/2023

Este matí s'ha signat l'acta d'inici i han començat les obres dels 1.300 metres de carril bici que connectarà l'avinguda de Blasco Ibáñez amb el passeig de l'Albereda a través de l'avinguda Cardenal Benlloch i del carrer Eduard Boscà. Les obres, que tenen un termini previst de tres mesos, suposaran l'ocupació progressiva del carril EMT-taxi i un altre carril de l'eix Cardenal Benlloch-Eduard Boscà direcció Albereda. L'ocupació de la calçada per les obres avançarà per trams deixant lliure un carril de 4 metres per a la circulació del trànsit motoritzat i coordinant, amb els servicis corresponents, tant el trasllat dels contenidors de residus sòlids com el de les parades de l'EMT, que serà adequadament informat.

dt., 07/02/2023

El nou carril bici de Camins al Grau, sorgit dels pressupostos participatius Decidim VLC 2018, donarà servici als barris d’Aiora i de l’Illa Perduda a través dels carrers de José Aguilar i de José María Haro, entre el carrer de Jeroni de Montsoriu i l’avinguda de Blasco Ibáñez.

dt., 17/01/2023

Més de la meitat dels diners invertits per construir carrils bici a València en els últims dos mandats no han eixit de les arques públiques municipals. Així, el 50,3% de la infraestructura ciclista s'està finançant amb fons europeus. Són un total de 5.744.851,46 euros, que s'han concedit a la ciutat via fons Feder i Next Generation. La setmana passada, precisament, van arribar 1,3 milions d'euros d'estes subvencions per a diversos eixos ciclistes. Així, València compta ja amb 187,4 quilòmetres d'eixos ciclistes, una xarxa que des de 2015 ha crescut en 64 km.

dv., 13/01/2023

El servici municipal de Mobilitat ha donat per finalitzades este matí les obres que han corregit el vell carril bici de l'avinguda Germans Machado, entre l'avinguda Joan XXIII i el carrer Conde de Lumiares, una iniciativa que ha permés recuperar i ampliar la vorera en este districte del nord de la ciutat. L'actuació suposa la recuperació de l'espai per als vianants d'esta avinguda i una millora de la connexió ciclista de 1.174 metres de longitud, i ha rebut una ajuda del 90% del seu pressupost base inicial (IVA exclòs) per part dels Fons Next Generation de la Unió Europea.

dj., 22/12/2022

Este dijous s'han donat per finalitzades les obres al complet del carril bici i els quatre nous passos de vianants de l'Albereda després que fa poc més d'una setmana s'obrira el primer tram. Este nou carril bici discorre per la via de servici del Passeig de l'Albereda, entre l'avinguda d'Aragó i el carrer del General Gil Dolz, connectant amb els carrils bici de les vies i amb les connexions dels ponts d'Aragó i de les Flors, així com de Misser Mascó.

Pàgines

Ir a Inicio