L'Agència de la Bici realitza un curs pràctic per a treballadors de l'Ajuntament de València

dijous, 1 octubre, 2020

Curs dirigit a concedir confiança a les persones que estan interessades a usar la bicicleta en els seus desplaçaments al treball a l'Ajuntament de València

L'alumnat que ha participat en el curs ha sigut molt heterogeni, alguns ja venien a treballar amb bici i volien guanyar confiança en uns certs espais o conéixer millor les normes i altres que encara no venien amb bici, s'han interessat per conéixer bones pràctiques per a soltar-se a usar la bici, 

El curs consisteix en una primera sessió amb una presentació teòrica amb informació sobre bones pràctiques i normativa i amb la possibilitat de conéixer millor les necessitats de cadascuna de les persones que han participat en el curs.

Podeu consultar la presentació en este ink.

També parlarem d'idees per a eliminar les barreres/mites de no ús de la bici per a anar a treballar. Podeu veure els videos de la campanya #YoalTrabajoEnBiCI ni un però em para.

La primera sessió pràctica es va desenvolupar en el llit del riu Turia, on han practicat habilitats necessàries per a poder circular amb bicicleta per la ciutat.

Amb consells pràctics per a conéixer millor que devem chequear en la nostra bici abans d'usar-la.

Exercicis pràctics per a adquirir habilitat en la bicicleta treballant la frenada, el control de l'espai i la velocitat, eixida amb agilitat, senyalització i mirar cap endarrere, canvi de marxes....

S'han realitzat exercicis tan pràctics com maniobrar la bici per a poder pujar-la a l'ascensor. Si et costa poder ficar la bici a l'ascensor, prova de frenar el fre posterior i caminar cap endarrere, no necessitaràs fer força, només pràctica.

Ja en la 3a i última sessió hem practicat en circuit entre el trànsit en espais on interactuar en calçada entre el trànsit.

Sempre donant pautes prèvies de les bones pràctiques a realitzar en cada exercici

Tractant de poder experimentar totes les possibles circumstàncies que ens podem trobar

                                

Adquirint confiança a poc a poc.

       

    

Este curs es va realitzar amb la col·laboració de l'Aula de la Bici,, associació de València que porta més d'una dècada realitzant formació perquè més persones usen la bici a València, ensenyant des de zero a cursos pràctics de circulació amb confiança. 

Tots, sempre aprenem en estos cursos, ha sigut tot un plaer i esperem que este curs haja ajudat a adquirir més confiança per a usar la bici tots els dies i perquè l'alumnat també ajude al fet que altres persones s'unisquen. Perquè recorda A València, la teua bici compta i fa que més persones s'unisquen!

#avLClateuaBICIcompta

 

 

Ir a Inicio